TACK, 2009!

Nu ligger vi här, det är 58 härliga (ovärda) minuter kvar av 2009 och vi har käkat oss fulla på glass och choklad! (Okej okej, vi gick och hämtade chips å dricka med… VI VILL BLI TJOCKAAAA <3)

 Japp... Detta går ju framåt... nu är det 48 minuter kvar och vi ligger och skrattar, fjantar, smsar, käkar och känner oss värdefulla!


21 minuter kvar och detta går framåt (y) NU SKA VI UT, PUSS.


NEEEJ så kan vi ju inte avsluta året va!

Vi bangar vårat halvår långa (och dumma) löfte om att bada i havet första dagen på år 2010 efter att ha fått höra att folk är ute och åker skridskor på just havet... Och vi orkar faktiskt inte göra en egen vak, trots att det säkert räcker med att vi ställer oss och hoppar på isen efter allt vi ätit idag:) Vi har bestämt att flytta fram datumet en liiiiiten bit (jag vet, vi är löjligt seriösa :D) och kör på i februari istället! Eller kanske mars, eller april... Beror på när vi inte fegar ur ;D

Nu ska vi kila ut och hoppas på att avslutningen på år 2009, och faktiskt på hela detta decenniet, kan bli lyckat trots att det inte alls blivit som vi tänkt oss! See you next year :)


GOTT NYTT ÅR!


... and a happy new year!




2009 according to Madde

Om typ 10 minuter är det dags för klockan att slå över till den sista dagen 2009. Jag har hunnit med så mycket under de 364 dagarna som gått. En viktig framgång för mig själv var att jag tävlade J-VM för första gången! Det var läskigt till en början, jag ramlade ju på träningen på morgonen samma dag som vi skulle tävla och som minne från det har jag ett ärr på benet. Men själva tävlingen gick ju bättre än jag trodde! Oförglömligt.

Det var även detta året jag hittade tillbaka till min nu väldigt älskade vän Emelie Olson ♥ Vi har gjort mycket roligt tillsammans! Bl.a. en Stockholms-resa som var helt otroligt rolig med mycket skratt, massa onyttigheter och möten med nya människor.

Sommaren var underbar! Mitt näst sista sommarlov var det och förhoppningsvis det sista som jag var helt ledig på under alla 10 veckorna ;) Men jag hoppas verkligen att 2010 blir minst lika bra! Det tvivlar jag inte heller på. För bara under våren väntar någonting utöver det vanliga varannan vecka med alla resor och tävlingar :D

2010: Welcome!

A cinderella story

Även om historien är sjukt overkligen egentligen, så blir man ändå glad av att se en sån film! Allt slutar lyckligt liksom. Såg Camp Rock förut hos Elin också, det är också en sån glad-film :) Även om man inte har det lika pissigt som typ Sam i Cinderella Story har det i början så hade det inte vart fel om allt det där hände i verkligheten;)




/Madde


pinsam sits, YESSSSS

Jag och Karin träffade på halva NV-klassen också, däribland Linda. Karin och Linda skulle få tillbaka lite grejer från en kompis som kom med bil, så dom hoppar in och börjar snacka medan jag står kvar utanför. Lindas kompis Emma kommer också ut till oss, och då stänger dom bildörren och åker iväg! Jaha...? Så där står jag och Emma som aldrig träffats förut, och stirrar som fån och undrar var dom tar vägen. Samtidigt försöker vi att hindra en pinsam situation, vilket vi inte lyckades med för fem öre (Y) :D

Vad får man för 41,50..?

Nu är det lite klent med inlägg här!
Jag och Madde planerade att ses idag, men vi båda var degiga som fasen så det slutade med att vi stannade hemma båda två^^ Men tristessen tog över så curryKarin räddade min dag :D
Vi skulle ta en promenad för att jag känner mig så fattig och snål och inte ville fika^^
Men hur slutade det? Inte blev det någon promenad i alla fall, vi satte oss på Espresso House med varsin varm kopp och med mig hem hade jag även två påsar. Inte spendera pengar var det ja... Lyckat!

Nix, nu ska jag lyssna på denna och lägga mig och läsa lite tror jag, men framförallt sörja att jag känner mig fattigast i världen med cirka 41,50 kronor i plånkan (Y)


Nu när det tråkiga vädret är tillbaka gör jag inget
annat än längtar tillbaks till varma Egypten


Tvåtusentio ?

Låter inte det konstigt? Man är ju van nu att säga typ "nollsju", "nolltvå", "nollnio" och så kommer "tio" .......? Det kommer bli jobbigt att vänja sig av vid nollan!! Det är helt sjuuukt vad detta året har gått FORT! Åren går bara snabbare och snabbare verkligen! Hur tråkigt är det då? Man vill ju njuta av livet ;) Jag är redan 17 år liksom! Om lika länge till är jag 34 :S Nä nu får jag sluta med åldersnoja xD Jag är ju faktiskt bara 17 år! 

Men nu hinner jag inte skriva mer. Tiden går så fort HAHA! träning om exakt..... 18 minuter! Gotta change! see ya /Madeleine


FIK

Idag har jag och Mellie fikat nästan hela dagen, eller iaf suttit på caféet och snackat, med dessa två!



Trevlans! Elles s'appellent Linda et Karin et elles sont très sympa ;) - Ursäkta? Du tappar nåt på golvet....... Hahaha!

Imorse/I förmiddags tränade jag Alice på isen, men nu äre träning för mig och även Mell nästan all night long! Ha en trrrrevlig måndag.... För det är väl måndag ?! Haha!

Något är inte riktigt rätt idag...


När det ska vara kallt, snöigt och mysigt ute så vaknar jag upp av att jag har solen i ögonen och fågelkvitter.
Det känns helt fel, det ska inte vara vår. Vi kan väl få ha vinter lite till i alla fall? pusssemelie



Madde våren 2005 :D


något.

Hahaha, jag är värsta barnungen! Springer till mamma varenda gång nåt inte funkar... Nu håller intenet på att koppla ifrån sig hela tiden och när jag kommer till henne hon ba: "Men kommer du nu igen? Jag kan inte göra mer än dig!" hehehehehe och nu kommer toffa och testar svikten på sin nya klubba mot min rygg. ha det gött! puss Madeleine


What's new

Kom just hem från Louiiise :))) Vi hade lite The Hills-maraton idag igen, eller ja, ungefär 3 avsnitt... Imorse var jag och Mellie iväg och sola och fick gå upp rätt tidigt för att det skulle gå idag, skulle egentligen haft mormor och hennes man hemma på middag efter att jag åkt skridskor med min kusin och hennes nya skridskor, men hennes man var sjuk så jag gick till Louise istället :) Men nu ska jag käka och efter det ska jag iväg till ishallen igen och tränaaa med Spirit som jag inte gjort sen i tisdags nu! Ska bli så skönt! Nu: MAT

Madeleine

cheater :)))))))))))

Sitter hos Carro och har precis vunnit ett spel!!! WIHOOO :D (med endast pyttelite fusk!) 
Sitter här och njuter av segern med min nya julklapp från Madeleineeeeee, älskar den!:) Väntar på att Carro ska äta klart och Niclas komma hit, MADDE SKA BLOGGHHHAAAAAAAAAAA SOON

Härligt med slask!

Ja, snön regnar verkligen bort... Den kom ju precis! Jaja, jag hann iaf göra en hottie i snön:


By Alice, Toffa och Maddis julafton 2009 ;)

Man kan ju iofs ha roligt i regn och slask också som jag och Louise hade idag! :))))) Men jag måste säga att pulkaåkning står överst på priolistan nästa gång det kommer snö ;)

/Madeleine


Jag vet inte vad som är värst...

Näe, jag vet inte vad som är värst^^
Att både min mamma och mormor sover när vi tre sitter och tittar på en film tillsammans, eller att jag varken kollar på filmen eller märkt att dom sover för att jag fjantar sönder med en julklapp?!

     


datordatordatordator

Just nu ligger jag med min alldeles egna laptop - som jag fick i julklapp av mami och papi, i vardagsrummet med en del av min familj och kollar på "Ett päron till farsa"! Vi har fixat internet och msn och nu behövs bara alla office-program och typ spotify och alla mina bilder! Sen är jag och min dator fit for fight :D Jag måste lära mig leva med denna jobbiga musen också. Fast jag har ju en plan B: att ta musen från våran gamla dator! Haha

PUSS! /Madeleine


Kalle Anka klockan tre, det enda rätta.

Ha en mysig och riktigt GOD JUL!


JULAFTON.



till alla små, stora, glada, ledsna och älskade människor där ute! Nu ÄR det verkligen jul igen :D


Btw, jag hoppas att ni alla sätter på Kalle Anka klockan tre på ettan, och inte Anna Anka!

Fel sms till fel person....

Alltså, www.felsms.com är nog den roligaste sidan jag varit inne på på länge!

Jag har suttit och skrattat högt för mig själv här efter att ha placerat ut alla miljarder tomtar, jag älskar dessa tabbar! Jag har till och med några egna sms som skulle passa in på den sidan... Får se om jag vågar lägga upp ;)






Efter detta kan jag gå och lägga mig med ett stort leende :D

Sov så gott! ♥

Let it snow, let it snow, let it snow

4:15 tar Svante emot ett sms, "GOMORRON GOMORRON!!!!!" Härligt sätt att vakna på, härlig tid att vakna på (y) Somnar om.
7:54 väcks av ett nytt sms, Eriks plan är inställt på grund av snökaoset i Europa :O Så en sur BFF smsar och jag känner mig skyldig att vara snäll och gå upp och försöka uppmuntra :))))))), så
8:00 går emelie upp ur sin stora, varma och sköna säng :o
____________________________________________________________________________

Men sen kom mormor hit och halva familjen satte igång och rulla köttbullar och grejer, var glad att jag inte behövde göra det eftersom min värld rasade samman när det inte fanns någon skinka till frukost... Fjant:) 
Fikade på Karma med Madde och Joakim innan han skulle åka iväg till Thailand, får ju passa på :D
Så det blev lite, snöbollskrig som Madde la upp bilder på förut^^
Sen gick hon och jag upp till vattentornet och hon tog fina bilder med sin superkamera (y)
eller, jag har inte sett dom :D men ändå ;) pissepaus där uppe och sen hem i snöyran igen :)


NU ÄR DET JUL ♥♥♥♥


Winter






Nu är det jul igen, nu är det jul igen..!



   


Gissa vem som laddat in bilder från sin kamera för första gången sedan september? ^^


Sånt man borde kunna!!


• 100 personer dör årligen till följd av att ha satt en kulspetspenna i halsen.

• Winston Churchill föddes på en damtoalett.

• Det finns 1029 rutor på ett vanligt rutigt A4 papper.

• En krokodil inte kan räcka ut tungan.

• Elvis var blond från början.

• Det är förbjudet att knuffa en älg ur ett flygplan i Alaska.

• En katt har 32 muskler i varje öra.

• En ko fiser ut 600 liter metan per dag (tillräckligt nog att fylla 40 st partyballonger).

• I kalifornien är det olagligt att bjuda sina husdjur på tobak.

• Bara en enda bok har tryckts i fler exemplar än bibeln, nämligen IKEA-katalogen.

• Om man fyller ett vanligt koniskt snapsglas till halva höjden, så är glaset bara fyllt till 12-13 procent.

• Det finns 2 killar som har "Emma" som förnamn i Sverige.

• Stalin älskade Tarzanfilmer.

Nu hoppas jag att alla känner sig nöjda med dagen nu när vi blivit ytterligare allmänbildade! :)
/madeleineeee

SNÖ

Just nu snöar det för fulla muggar här utanför mitt röda lilla hus! Det är säkert redan mer än en decimeter som ligger på marken :D Passar utmärkt för igårkväll klädde jag och min familj granen här hemma också, så nu har jag minsann ÄKTA JULKÄNSLA :D

Nu är jag också väldigt utvilad för igårkväll var jag så trött efter uppvisning och träning hela dagen så jag somnade vid halv tio med kläder på och allt, och vaknade nyss :) Hehe... Peppad till gärnet för Liseberg idag IGEN med bl.a. Bryssel-Sofia som jag inte sett sen på höstlovet <3



loooooooooove jullov!
madeleine


Vi avslutar det älskade JULlovets första dag med ett rim



Nittonde december är snart över
Och en ipren är precis vad jag behöver!
Jag har ingen snigel som heter Hugo
Men imorgon är det ändå dag nummer tjugo
Paketen ska ha rim och etikett
Innan den tjugonde blir tjugoett



Men nu har jag en fruktansvärd huvudvärk och är så himla trött så nu är det dags, GONATT

/emelie

Knuff i rätt riktning

GÖTT MOS på att börja ett sjukt efterlängtat lov med en superstressig dag. Jag vill vara överallt på samma gång men det slutar alltid med att jag inte är någon superhjälte som kan vara överallt samtidigt, utan någon blir ledsen eller besviken på mig. Då känner jag mig otillräcklig. Jag vill så mycket men det ändå blir det helt fel!
Ibland behöver man en liten knuff i rätt riktning för att bättra sig, nu ska jag ta vara på den innan jag tappar något viktigt.

Varit och julshoppat idaaag, Madde som alltid ärförst med senaste nytt (H), har redan berättat det:O
Sjukt effektiva var vi trots att vi inte hade den blekaste om vad vi skulle köpa till någon från början! Och att killar är hopplösa att köpa något till, det är dagens sanning -.- Men jag tror vi båda är ganska nöjda ändå;)
Egentligen gick vi båda runt och gnällde om hur trötta vi var och hur ont vi hade hela tiden ^^ Men skrattade som fan också, typ hela tiden x) Jag saknar att vara med den där tjejen alltså, hon är bäst!:D
Jag har också belamrat ett bord med alla mina klapparrrr, det ser ungefär lika kaotiskt ut som hos Madde^^



ÄRTOR OCH LÖV


ω emelie


och idag har vi handlat julklappar!

Efter min träning och köp av julgran med familjen drog Mell och jag till Nordstan och handla julklappar. Vi kom fram till att alla som ska ha julklappar av oss kan ju ta och slänga sig i väggen eller nåt! Det är sjukt jobbigt att handla julklappar när man inte vet vad man ska köpa. Men vi hittade rätt mycket till slut (jobbigt att bära............ gud va jag klagar :O) och nu ser mitt köksbord här hemma ut som kajko! Tur att bara jag är hemma..



madeleeeeeeeeeeine

Liseberg igår :)

Yes, där var vi! Erik, Louise, Joakim, Natalie, Mell och jag yesterday. Det var skitmys, men det var också skitkallt :S Tur att vi hade varandra...... hehe. Det var iaf tur att det fanns såna där glödbord som man kunde värma sig vid ;)


Lojs Mell Jodatim


jag blev väldigt utklassad


erik gjorde chins på tåget :)))))



Julen e här, å lyser frid på jorden...

Jappjapp! Idag var det den sista riktiga skoldagen 2009 och imon är det avslutning! Jag har iofs inte köpt ens 1 julklapp :( Illa.. Men nu har vi ju som sagt jullov imorgon så jag har ju en vecka på mig ;) För om exakt en vecka så är jag och min släkt nog i full gång att öppna julklapparna, käka massa choklad, mysa och ha det gött!


lillebror och kusin förra julen :)

Jag älskar jullov!<333
madeleine


God jul önskar Ica Maxi



QuALitY tiMe

Ska spendera lite quality time med den härlige, karismatiske, trevlige, fjantige Isaac Newton, gud så spännande :(
... Varför blir det ingen regnbåge när solen skiner och det snöar?


Lycka är inte MADE IN CHINA

DET SNÖADE I MORSE !:D
I och för sig snöslask, men ändå, det var stora snöflingor som virvlade runt i luften och satte sig på rutan, hur mysigt som helst ju!
Tyvärr försvann det juliga och mysiga när jag kommit på att det inte alls är dags att chilla på skolan, har en inlämning till på torsdag som jag skrivit 20 rader på.. Gött mos? Och en redovisning och en inlämning till, så fokus hamnade på allt annat än mysig snö :( MEN, nu är det bara 3 dagar kvar, sen är det 3 veckor lov! WIHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Tror faktiskt jag ska gå och lägga mig nu, 21.47 ;) och gå upp i tid imorgon så jag hinner fixa lite med historian både innan och efter skolan, får ju faktiskt skylla mig själv^^ 

Såg precis att min caps lock-lampa inte längre flimrar som om den har spasmiska ryck, LYCKA :D



♥ÄRTOR OCH LÖV, GOTT FOLK!♥


Blött ute :(

Fyfan va det snö/regnade imorse! Inte kul alls att CYKLA till skolan xD Men jag hade iaf luva.. Vilket inte t.ex. Natalie hade som typ såg ut som något katten släpat in när hon kom till skolan! hahaha! Helt dränkt i hövvet! (Y) Men meterologerna säger ju att det ska vara snö till jul i år! Inte för att jag tror på det, men det skulle ha varit roligt :)

Well, ikväll blir iaf det träning för mig och innan dess ska jag nog övningsköra lite med mamman min. Men nu ska jag gå och sova eller nåt, jag var riktigt nära att somna förut i skolan förut faktiskt..... Så ha en trevlig tisdag gott folk!

 hehe..

Ibland

Senaste veckan har varit jobbig, skola, mörker, kort om tid.
Nu är jag så himla trött på mig själv
Och att jag gnäller på så mycket
Att jag är missnöjd med allt
Trött på att inte räcka till
Varför pressar man sig så hårt?
Varför räcker jag inte till?


UNDERBAR FILM !

When somebody does you a big favor, don't pay it back... Pay it forward








Såg på Skicka vidare (Pay it forward) innan jag somnade igårkväll, tillsammans med A walk to remember så är det verkligen den bästa filmen jag vet! Den är så.. oväntad, och Trevor är ju så liten och söt :)
Men idag har varit en värdelös dag, en sån då allt går fel... Och då är det skönt med film, att leva i någon annan värld än sin egen för en timme eller två. Nu ska jag städa upp alla tvspel som hamnat i min säng på något konstigt sätt... puss :D


cp-seg måndag..

Jaa, det är verkligen så. Skola och plugg i mörket. Fast nästa vecka vid den här tiden är jag kanske på Liseberg med bl.a. saknade Sofia Melhus<3 Den tanken, Mellie såklart, och lite bilder från i helgen gör denna dagen värd för mig :D






it's not like i've found a lost kitten or anything


Man kan inte alltid förstå allt :)



HAJ PIPÖL!
Jag har ÄNTLIGEN börjat köpa julklappar idag! Duktigt duktigt av mig och mi padre (H) Men har ändå dom svåraste kvar, varför måste just min släkt bestå av typ bara killar?! Det är omöjligt att köpa nåt till såna där varelser -.- Suttit och kollat på säkert 5 Fairly odd parents-avsnitt PLUS high school musical och hsm2 idag, vad är det för fel på mig?! XD Vad som helst för att undvika historian... -..- WUPPS:D





SLASH emliiiii


mell

även om skridskorna är väääääääääldigt roliga tar det tid ifrån mig.. saknar min mellpell :O<3 men på fredag är det jullov <3

madeleine igen


2:a

Jao, vi kom tvåa. Fast vi var sjukt nära att vinna! 3 poäng skilde oss från Convivium som vann. Vi fick sammanlagt 136 poäng och de fick 139, så vi har verkligen chansen nästa tävling som är i jönköping den typ.. 9:onde januari :D Men vi är nöjda, och jag är nöjd till sist! Träningen imorse gick inte så bra nämligen.. Men nu längtar jag redan till nästa tävliiiing :D WOHO


efter prisutdelningen

så, nu vet ni ;)
madd

kväll

Wellwell it's lördagkväll.
 
Korta programmet på tävlingen idag gick fint! Två fall iofs, men åket kändes bra för mig och vi var riktigt nära att komma först idag. Som tur är är det långa programmet kvar. Tomorrow. Jag är riktigt jävla redo alltså! Fyfan va kul det ska bliiiiiii! Imorgonbitti at 07:05 bär det alltså av till kära Tjörn och Rönnäng igen. Tänk på mig och Team Spirit ungefär runt kvart över ett för då gäller det!


ERIK ÄR MIN GUD

Efter paniken i torsdags och fredags när jag inte hittade min rättskunskapsbok inför provet så hittade jag den idag(y) , under en filt i Madrid (eller okej, soffan), så dags då! Men provet gick nog okej ändå.

Igår var det julbak som gällde, lussekatter, rischoklad och chokladkola, men Madde och Karin hade lite annat för sig så Joakim blev inhopppare^^ Vi hade jättekul och (k)ollade idol,
E R I K   Ä R   M I N   G U D !
Skitmysig fredagkväll i alla fall

Förresten, Joe & the Juice är nytt på kungsmässan, GÅ DIT OCH KOLLA!:D Var där igår och kikade och köpte en juice:) Juicebar mitt i affären, haha jag är kanske lättroad men ja tyckte det va najs i alla fall:)


"Jaha älskling, då är det väl dags för årets julbak!"


konståkningstävling imon!

Don't mess, don't mess, don't mess with the best cause the best don't mess.
Don't fool, don't fool, don't fool with the cool cause the cool don't fool.
Don't drive, don't drive, don't drive with the team that's so alive.
Don't mess with the best cause the best don't mess, don't fool with the cool cause the cool don't fool, don't drive with the team that's so alive.
Goooo SPIRIT
!


09941402

RÖSTA NUU :D ERIIIIIIK Min pojkvän och Mellies Gud!;)

ROLIGT :D


detta är nog den roligaste låten och videon!
speciellt vid 1:55 xDxD HAHAHA! Älskar dem!


Resornaaa!

Jag har just sovit i två timmar, skööööööönt! Däremot har jag inte fått så mycket gjort som önskat :/ Varför är jag så seg med historian ?!

Jaaa, nu mina vänner är det så att vi har fått en kommentar :D haha! Karin undrade vart mina resor till våren hade för destination. Du blir kanske besviken när jag säger att två av dem är årliga konståkningstävlingar utomlands ;) Dessa tycker jag själv är riiiktigt roliga och det är alltid lika skönt att dra från all skolskit mitt när det är som mest och bara ha kul! I slutet av januari ska jag till Prag i Tjeckien och tävla i Prague Cup, i februari nångång ska jag till Milano i Italien och tävla i Spring Cup som jag en gång redan tävlat i faktiskt, för 2 år sedan. Sedan har jag och 3 andra kompisar i laget bokat en resa till London på påsklovet, då vi ska bo hos en av dessas släkt eller vad det är, i typ 6 dagar! En av de tjejerna åker sitt sista år i Spirit i år så vi ska verkligen bara ha roligt! :D Sen blir det kanske ungdomsparlamentet i Tyskland också då med skolan som jag fortfarande inte är 100 % säker på om jag vill till, men det ger sig!


De tre inringade små flickorna blir det bl.a. London med till våren! Bilden är från Scweiz 09 :)

Nu blir det käk! har inte ätit middag än :S
madeleine

Jag har en underbar vän.

Imorgon är det pusseldags!




Madeleine är världens bästa. Så att ni vet :)




Hallååå mina vänner!


Idag "fick" man gå hem tidigare från skolan för att vi blev lämnade själva sista lektionen och skulle kolla på en genetik-film i en och en halv timme. Så de flesta gick hem! SKÖNT. Jag hann då ist övningsköra med min kära mamma som ska på fest ikväll och fira att hon har jobbat i, vad kan det vara ... 25 år? Grattis eller vad man säger :))) hehe Vi köpte en go skvallertidning också när vi var ute på våran lilla bilfärd, som jag snart ska läsa lite i innan det bär av till träningen ikväll! Dessutom städade jag just toaletterna också! Så duktig jag känner mig: 50 kr rikare!(Y) När jag ändå är inne på pengar kan jag ju passa på att berätta att jag kommer få lite pengar av mamma för att köpa julklappar :D Mkt välbehövligt med tanke på 3 utlandsresor till våren!


gammal bild fårn 9:an

En annan grej som hänt idag är att vi samhäll-internationellare har fått söka in till Ungdomsparlamentet till våren som kommer att äga rum i tyskarnas land. 10 av ca 45 pers får åka med och under en vecka bo i värdfamilj och vara med i detta parlamentet då som jag inte riktigt fattat vad det är.. Både Mell och jag sökte i alla fall! Skojskoj, kommer jag med blir det en fjärde utlandsresa för mig!

ha det götttans puss och kraaam !
madeleineN ;)


grrrrröna äpplen yes please !

Sitter Ligger just nu i min säng och lyssnar igenom lite musik, och hittade Second chance - Shinedown och känner verkligen igen den såå väl! Den måste vara med i någon serie eller något! Kan inte komma på det bara... Så ska fortsätta fundera på det, googla eller något ;) 

Annars ska jag tillbaks till skolan imorgon, är mycket bättre nu:) Däremot har jag inte varit lika duktig som min snygga vän Madeleine
  
varit som pluggat på historian, men det fixar sig!

Ojdå, nu händer det något på Paradise Hotel, får kolla!
Gonatt ε

inte min grej

jag pluggar............ om osmanska riket ....... det är väldigt ointressant.

ha en bra dag.
madeleine


mirakelhonung på liseberg :))))))))))

Angående förra inlägget; det är inte ljuset som gör Maddes kinder såna, dom ser ut så! :D
(haha, jag gjorde det först understruket, men det är verkligen hur fult som helst!! Bytte tillbaks ;))



Nu står min katt mitt på mitt golv och ser jätteförvirrad ut, och hennes största problem är hur hon ska kunna hoppa över högen  med kläder... Då är det verkligen dags att städa :(

Har varit på Jul på Liseberg idag i alla fall, inte alls läge eftersom jag är jätteförkyld, men vafasen man kan ju inte ligga hemma och dega hur länge som helst! Vi gick runt lite överallt, och det är ju verkligen hur mysigt som helst där!♥ Sjöng mig även lite hesare på julallsång eller vad dom kallar det^^ och sen köpte reeena mirakelgrejen för min förkylning, grymt (y)

Så nu ska jag dricka upp det sista av den och sen gå och lägga mig för att kunna plugga i alla fall lite hemma imorgon, det lär jag behöva.

SLIIP TAJT
 
emelie

chillidilli :D

guuuuud va jag är trött nu :O ändå sov jag typ 7-8 timmar inatt plus en timme förut på dagen också! Är uppvisningar så utmattande..?

Det gick iaf väldigt bra idag! Mycket bättre än förra helgen då jag åkte hela långa programmet med en domnad fot.. Har tyvärr inga bilder än på något av de sammanlagt fyra åken idag och förra söndagen.... Men det kommer kanske!


HAHA kolla mina kinder i det ljuset XD

Igårkväll var jag med Lojsis! Det var mest mys, men kuuul vare. Nu kollar jag och Mell kollar på kläder :D Jag är så less på mina tråkiga gamla kläder! Vill ha nytt! Dessutom är Mellie sjuk, så hon kommer inte till skolan imorgon:/ tråkittt värre...

Wellwell! later!
madeleine

I ♥ Comedy Central

DAM DAM DAM DAAAAM... detta är inlägg FEMTIO!
 
Okej ingen big deal kanske, men ändå ;)

Jag ligger i alla fall hemma i min säng och kollar på Everybody loves Raymond på Comedy Central, varför har jag knappt använt den kanalen förut? Den har ju massa roliga serier! Perfekt nu, för jag har varit sjuk större delen av helgen och orkar inte göra så mycket annat :)



Nej nu ska jag krypa ner under täcket för att bli lite varm och fortsätta titta på tv, dubbelavsnitt av sex & the city kommer nu :D

♥ emelie

woops!

Det har aldrig hänt förut faktiskt, det har typ hänt Veronica och Alex en gång innan.. Men idag försov jag miiiig :S wops.. Men jag var verkligen racersnabb! Men vaknade tio i åtta och klädde på mig, åt och tog på mig skridskor och halsskydd och stod på is exakt 08:04! det var nog rekord ;) Och det var la tur det, för imorgon är det uppvisning igen!

Och Catte ska inte vara med imorgon för att hon jobbar, men jag tycker att det är dåligt av tränarna att byta ut henne först idag.. Så Lisa fick hoppa in på hennes plats nu idag och vi hann knappt åka igenom hela programmet innan träningen var slut, men hoppas verkligen det går bra imorgon ändå! Vi måste peppaaaa!



HEJA ERIK!



Helt seriöst, han måste vinna nästa vecka.




<3



Haha I love you Emelie! :D




Tredje gången gillt, infinity

 Detta är infinity ju! ----> ∞ Infinity är typ oändlig :)))

Kom precis hem, nu är det verkligen vinter! Har dragit fram både vantar och mössa nu, fattas bara vinterjackan och den byter jag  nog till imorgon, var jättekallt idag. Så efter skolan gick jag till espresso house och tyckte att jag var värd en Chailatte♥. Och vilken tid det tog innan jag kom på vad den hette^^ Väl på bussen satt jag och myste med den i händerna och julmusik i iPoden.
Nu ska jag dämpa dimmern, tända lite ljus i mitt rum och ÄLSKA att jag inte har några läxor :)

Julstämning ♥

Infinity..?

Vad betyder infinity? Det finns ju en låt som heter så som spelades mycket i våras med "Guru Josh Project" men jag har aldrig fattat vad det betyder? ..... hahah!

Nu drog just mamma och pappa hemifrån så nu vred jag upp volymen ;) JULMUSIIIK!<3
Puss på denna dagen! :D


infinity ∞

Ser att Madde blivit inspirerad av mina glada gubbar med dubbelhakor :)))))))))))   (Y)

Haft en grym dag!
Började med att gå till rättskunskapen (DUKTIG SOM JA ÄR) medan Karin, Natalie och Linda hade sovmorgon innan vi begav oss till Engströmska för att promota aranäs.
Efteråt mys med Karin och Natalie hos natalie med varma mackor och hela köret :) Sen bytte vi ut Karin mot Joakim (Karin, jag gillar dig fortfarande ändå;) och pluggat natur, och "pluggat natur" inför provet imorgon. 
Jag har inte skrattat så mycket på hur länge som helst, sjukt kul, trots att vi kunde pluggat liiite mer kanske^^ Men lätt värt!


Ojdå... Maja kom precis ut under sängen med damm i morrhåren... Dags att städa?

Nu ska jag sova och se till så att jag är utvilad inför min dejt med Madde imorgon, längtarrrr ;)

emelie in infinity ∞

låt!

Detta är nog den finaste låten på jorden:

http://www.youtube.com/watch?v=8958CXpOWv0




en frostig andra december

Klarblå himmel, frost på lyckstolpar och i gräset och bitande kyla. En sån dag har det varit idag. Toffa sa att det var -7 grader imorse! Som pricken över i:t på julkänslan man börjat få nu ;)


det var lite för mörkt för att fota egentligen men whatever ;)


Jag kollade på julkalendern imorse! Så himla mysigt att ta med sig täcket från sängen in till vardagsrummet och gosa in sig. Mamma hade köpt en chokladkalender till mig och Toffa igår också förresten och den chokladen är nog den godaste som finns! I år ska jag INTE käka upp alla på en gång!!!

Men nu väntar även min häääärliga naturkunskapsbok på mig, så måste väl gå. Ha en fortsatt mysig december-onsdag önskar
madeleine :))))

f a i l

Boel, go?! ... Boel är INTE go! Hon är elak, varför skulle jag gå ner, ensam och hämta deras böcker? Jag som dessutom har träningsvärk!
Jodå, jag tränade allt igår ;) duktigt duktigt! måste ju komma ikapp madde lite som tränar 24/7.
Ligger just nu här i min goa säng (den är go om något) och pluggar naturkunskap </3 med magnus uggla.

______________________________________________________________________


Nu är det verkligen kallt ute, äntligen! Jag har faktiskt längtat lite, tillsammans med alla ljusslingor och pynt så känns det inte lika höstigt och tråkigt längre, nu är julen verkligen på väg.
Och det var is och halt ute imorse, jag har haft en underbar start på dagen...

Felicia och jag går från bussen till skolan och över en bro tar hon tag i mig.
F: Det är halt här tror jag!
E: Och då tar du tag i mig? Är det någon som ramlar är det ju jag och då ramlar ju båda..?
Felicia släpper, och vad händer?!
Jo, Emelie halkar!
Båda skrattar
Och då kommer det FULLT med folk bakom oss som sett hela grejen, och där sitter jag kvar på marken!
SpanishErik kommer fram, skrattar och drar upp mig (ur förnedringen, OJA) innan vi kan traska vidare.
UNDERBAR start på dagen :)))))






Oj, glömde bort att jag skrev här^^ Magnus Uggla upptog mina tankar ;O

Emelie och (bad hair day-)Uggla ?


Näe, nu ska jag tillbaks till genetikens SPÄNNANDE värld... </3


√ emelie


Första decemberrrr!

Fasen, jag missade julkalendern imorse för att jag sov! Kan hända att jag går upp tidigare imon för att se den... Jag menar, vem vill inte se Supersnällasilversara och Stålhenrik rädda världen? :O hahah! Jag vill iaf (A)



Dagen har varit som en vanlig tisdag. Vi har haft svenska och jobbat om Shakespeare (Mellie blev ivägskickad av läraren ner för alla trappor till biblioteket för att låna böcker till min grupp som hon inte ens var med i XD Boel är för go alltså..), jag haft amerikakunskap och mellie företagsekonomi, sen hade vi matte, sen naturkunskap som vi förövrigt har prov i på torsdag.. sen har det inte hänt så mycket. Sitter här nu och undrar när min träning börjar ikväll ? Borde ta reda på det och sen ta tag i pluggeeeet :(

Later!

RSS 2.0