Om ni vill veta vad jag har gjort senaste dagarna, läs detta! ;)

Jag åkte till Danmark efter två lektioner i skolan i fredags! Satt på tåget i de sju timmarna men fick go lasagne när jag kom fram till familjen Hauge, så redan där var det värt det ;)

Vi gjorde inte så mycket faktiskt, kollade på film, bakade danskt julgodis; konfekt (marsipan/konjak-blandning som rullas runt nougat och doppas i choklad som stelnar, muuums), gick ut i den galet djupa snön och kasta snö på varandra, tihihi!

Kom hem över tolv söndagkvällen efter att ha varit tvungen att byta tåg två gånger (Köpenhamn och Malmö) för att de som gick direkt från Köpenhamn till Kungsbacka var inställda -.- Så trött och hungrig var jag... Igår kl 8 på morgonen kom min kära vän Louise hit och åkte med mig ner. Hon skulle ha teoriprov på dagen och uppkörning idag på morgonen. Varken hennes föräldrar eller någon annan visste nåt om det! De trodde att hon åkte till skolan i Varberg där hon bor under veckodagarna. Men nej, runt kl två igår tog vi bilen och åkte in, och hon klara't! Första delen. Sen hade vi en mys kväll och hon sov här och imorse körde jag ner henne till uppkörningen...... som hon också klarade! :D Grattis igen, Louise, till körkortet!

Sedan skolan har jag haft en chill dag. Pratat med Alex älsklingen och kommit försent till ett tränarmöte typ. Inte pluggat! Ikväll ska jag lägga mig tidigt, äntligen ska jag få sova ut på riktigt! Inget som drar ut på när jag får lägga mig ikväll inte! Och så ska jag ju sova ensam... Men då får man faktiskt mer sömn.

Adios amigos! God natt och sov gott, för det ska jag göra :)


dagens dvärg

Ny kategori!
Vi testar något nytt, dagens dvärg! Här kommer det upp inlägg om något klokt, blygt, buttert, glatt, tokigt, trött eller... är sjuk! Man har alltså gjort en Kloker, Blyger, Butter, Glader, Toker, Trötter eller Prosit!

 


motvind stärker medkänslan




// Kloker




jag ska göra allt i mitt fönster

Blir så irriterad på den där killen som ska komma och fixa så att vi kan få komma igång med planen av ett nytt badrum va! Min familj är en sån som har massa planer, men när det kommer till kritan så kommer det alltid något i vägen, vi har alltid något annat viktigare eller roligare för oss.
Så ÄNTLIGEN tog vi oss i kragen tidigare i höstas och satte igång, men vad händer? Jo handverkarjäveln är långsammast i världen, seriöst!

Men på lördag ska han tydligen komma hit, om det inte är för varmt eller för kallt eller vad han nu gnällde om. Om inte, så kommer jag väl ha hunnit flytta hemifrån innan vi fått ordning på allt. Men då har jag en plan, ett krav. ett.

Jag ska ha ett fönster jag kan sitta i.
titta ut, fundera, mysa, läsa, blunda, dricka te, jag ska göra allt i mitt fönster.

Nu har vi 30 dagar på oss att köpa julklappar!

Idag är det faktiskt exakt en månad kvar tills tomten kommer! Så om man inte har lust att trängas i affärerna dagarna innan jul och stå och köa för att köpa något, så borde man kanske börja redan nu? Själv tycker jag att det hör till att köa länge för att köpa julklappar (sämsta ursäkten hehe, men det löser sig ju alltid ändå så!;) haha).

Snön är i alla fall redan här. Så på den punkten kan vi sätta check! Musiken är också redo, jag gjorde nämligen en liten spotify-lista på min sovmorgon idag med jullåtar. Jag har ju också smakat dansk julöl i år för första gången! Kanske ingen tradition, men juligt var det! Många saker är klara, nu är det i princip bara julklapparna kvar! Fast det saknas i och för sig en julgran och julbelysning i trädgården. Och chokladjulkalender och porslinstomtar....................................Damn, när jag tänker efter är det mer kvar än jag trodde :(

SNART ÄR DET JUL IGEN!



....... och VARFÖR har den här bilden hängt i min familjs hall i ett år nu?! -.-


nä men jag är ju snygg å så,.

tittat runt lite på weheartit, och jag önskar absolut att jag
kunde få åtminstone en tiondel av det här!
Hur mycket jag än önskar så kommer jag aldrig att vara i närheten av dessa tjejerna!







Men så kom jag på, att jag ändå är så jävla nöjd just nu!

Nej jag har inte en chans på jorden att bli sådär snygg, och idag har jag bevisat att jag är sämst i klassen på pingis, och att jag inte ens hittar lantbuljongen inne på ica om den så står framför näsan på mig.
Men ändå är det fint just nu, jag har hiiimla sköna vänner, jag känner mig behövd, jag har motivation till att plugga, jag har galaxens finaste pojkvän (syftar inte herr Kosmos Dileva denna gången;), och allt flyter på ganska bra just nu (peppar, peppar!)

För att fira det, så kommer en gryyyyym låt här!

ni är de bästa

Den här dagen måste jag erkänna inte började särskilt bra. Tur att man har sina goa vänner vid sin sida, de fungerar som en medicin mot allt det dåliga. Dagen slutade bra, och det var bara tack vare er.
Mina fyra favorit-mongosar in the world!


     


Tack för att ni finns! ♥


Dagens

Jag som hatar understruket... HIHI!

dagens saknad:
amandapanda and ♥
dagens längtan: Jul, snö, pepparkakor
dagens låt: joshua radins winter
dagens tråkigaste: inget alls faktiskt!
dagens bästa: min Joakim
dagens humör: Glad och nöjd :D
dagens dåligaste: heter det inte sämsta?

nu ska jag sätta igång och plugga, trevlig kväll!

 

 

 


Naken på Alaska

Fick skjuts heeela vän hem igår av min fina Madeleine!  Man får ju ta vara på den lilla tid man kan spendera tillsammans med sina vänner, speciellt om det är en kvart i bil.

 

I alla fall, igår kväll var jag och min familj och tittade på Hagmans Konditori, det är något med Galenskaparna alltså, en av väldigt få saker som går hem hos oss alla fyra!

 

När vi kom ut därifrån möttes vi av snö. SNÖ! Och imorse när jag vaknade, ännu mer snö! Så himla mysigt♥

 

 

Förra året när det var så mycket snö, fotade Madde mitt och Joakims snöbollskrig, haha!

 

Nej, nu ska jag leta upp mössa och vantar. Kan behövas en dag som idag, annars blir det kallt. Som att sitta naken på Alaska.


Konstigt

Det är rätt konstigt tycker jag att en låt man första gången inte tycker om blir riktigt bra när man hört den ett par gånger. Så var det för mig med denna låten, lyssnar på den hela tiden nu! Så här sitter jag och dricker te med en egentligen dålig låt som jag plötsligt är beroende av för att den är så bra.. Konstigt värre.




Vi får väl skylla oss själva, haha!

Både jag och kära Madeleine är så himla ambitiösa att vi sitter på morgonen och pluggar!
Eller var det för att vi inte pluggat, alls, till dagens prov?


i wish i could carry your smile in my heart


for times when my life seems so

mysig låt :))

flyr landet!



Alltså det är ju så frrrruktansvärt kallt?! Nollgradigt och blåsigt och jag gick med öppen jacka från bussen som är typ 200 meter och är fortfarande stelfrusen? Usch, nu är vintern verkligen påväg... Ska det vara kallt får det bannemej vara snö också! Annars flyr jag landet.

Vilket jag för övrigt gör, på sportlovet! Så jag missar alla hjärtans dag, tre födelsedagar och min egen födelsedag ska jag spendera på ett flyg?! :((
Joakim har i alla fall lovat att vi ska fira innan och efter (eller, jag har bestämt att vi ska det så han får finna sig i det (a)).

Vad fick jag reda på idag då? Att BAMBU-erik antagligen också ska till samma ställe! HAPPINESS OCH FLASHBACK?!

Herregud, är helt skadad efter uppsatsen idag, sitter av vana och trycker ctrl + s när jag skriver här på bloggen också, haha!

Som sagt, skrivit nationella provet i svenska B idag så är verkligen trött på att skriva! Så varför fortsätter jag? Nu ska jag börja plugga inför morgondagens filosofiprov,



Varför blir det alltid onödigt långt? BAJJ!




Happy birthday i efterskott bloggeeeen

Vi har utvecklats mycket sedan vi startade denna bloggen
för exakt ett år och en dag sedan.
Mycket har hänt, och mycket har inte hänt:



Jag åker inte längre konståkning och jag har
 fått min Cinderella story.



Däremot är vi fortfarande fast i skolan och vi har
inte kommit ett piss längre med den där filmen! hahaha xD



Undra vad som har hänt till nästa födelsedagsinlägg... Förhoppningsvis har vi gjort filmen i alla fall :D Men don't worry, we will let you know om det händer! Om jag får gissa vad jag gör om ett år skulle jag gissa att jag jobbar, men samtidigt planerar en resa och att flytta utomlands ett tag! Vi får väl se om jag har rätt.... To be continued (om ett år alltså)!


JA MÅ DU LEVA..!

IDAG FYLLER ThroughTheEyesOfMalcolmAndSvante ETT ÅR!

Ja visst blir man nästan tårögd! Inte..?
Faktiskt, om man tänker efter, så har det hänt rätt så mycket sedan dess...
Madde har nog en del att lägga på den listan (har allt sett att hon laddar här i bloggarkivet!!!), så inom en snar framtid kommer listan att publiceras!
Om vårt senaste år.


Till en början kan jag ju erkänna att jag den 16 november 2009 skrev ett långt inlägg (här), som avslutades med en  önskan att få drömma om prinsen i mitt liv, mannen i mina drömmar, MANNEN AV KOSMOS! :')


Joakim har tagit över nu, ni förstår säkerligen varför.
Han är lite mer... jordnära. och snygg. och misshandlar (?) inte sin tjej! ♥

Stackars lillebror har fått men för livet

Joakim sov här inatt, och vi började morgonen med lite HÄRLIGT plugg inför nationella provet i svenska B! Herregud, det finns FEMTON olika sortes texter som vi bör kunna, men de flesta sitter sedan innan, och tur är väl det. Kylen var tom så vi gick bort och åt på golfkrogen innan vi fick skynda till bussen (som vanligtttt, vad är grejen med att vi alltid måste rappa på till hållplatsen?), för att jag skulle hinna in till kära Mohab för körlektion!
Blablabla, någon som vill höra resten av min dag i detalj? Nä, jag tänkte väl det. Då hoppar vi till det jag egentligen tänkte säga istället!


Klickat runt på några bloggar nu och hittade ett klipp från Grease. Vad jag älskade den filmen ett tag!
Stackars min lillebror som fick stå ut med den när vi bilade till Spanien 2004, vi hade precis köpt portabel dvd och var överlyckliga att vi kunde titta på film när vi ville, både i bilen och på hotellet. De sammanlagt 2 veckorna vi var borta hann Grease och Ice Age gå alldeles för många gånger, stackars Patrik med en så bossig syster...
Nåja! Nu var det längesedan jag såg den, och blev sugen när jag hittade videon! Den är rätt så mysig ändå.

Vi är faktiskt lediga!

Det är sant, och himlarna sjunger! Vi är ledigaaa! Helgen, plus två dagar, sen 5 timmarsprov på onsdag iofs. Men det är helt okej. Faktiskt.

Dagen har jag ägnat åt att chilla, plugga, köpt ett par jeans äntligen, hängt på allergimottagningen (coola kids only) och sen hängt i vallda med häng-Erik innan jag hängde lite här hemma med Toffa... och såna grejer och sånt. Hängig dag helt enkelt! Jag orkar inte vara så seriös, så jag borde inte skriva mer. Här har ni en go och glad bild på mig och Alex från i fredags bara :)



Helt normala, okej? :) Tack och hej, leverpastej!

14 maj

Idag var det exakt ett halvår sedan det var den 14 maj, och vet ni vad som hände fredag den 14 maj 2010? Det var då Alex och Madde blev tillsammans så idag firar vi ett halvår! Det är inte illa pinkat, speciellt med tanke på att vi bor så himlans långt ifrån varandra, och att ett stort hav till och med ligger mellan oss... Menmen, han har varit här denna helgen, och vi har faktiskt  hunnit med mycket! Bl.a. jobbade jag igår som tränare både för Team Together och sen min vindruve-grupp (btw så fick jag en present av en liten tjej som heter Lova, "Till min skriskor lärare från Lova", huuur glad blir man inte då? :D) och Alex satt och drack kaffe och kollade på ;), sen var vi på släktkalas i Kungsälv och sedan kollade vi på Spirits uppvisning i Mölndal. Förutom detta ståhejet har vi tagit det lugnt, bl.a. chillat, snackat och käkat muffins, hihi!

Halvårspresenten från Alex är förresten rätt så värd att nämnas:




nu




saknar jag Joakim ♥

ja vi chillar

sitter i skolan och mellie skriver inlägg i min logg på fejjan som tar massa onödig plats. det snöar ute! det är nog dagens händelse... sen så har vi karate på idrotten, med ingen mindre än vår idol RENÉE! spännande värre. ja. inget mer att säga. ska träna idag för första gången på ett tag. cirkelgym med en som heter cathrine. japp japp! det var allt. hoppas ni får en bra tisdag, för det ska vi kanske ha!

snöstämning!

Pluggar (ja, det låter inte bra! men...) i ett mysigt tomt hus med tända ljus, clementin och julmusik. Det känns rätt på något sätt.
Ikväll blir det Nia-dans för mig och Natalie som nyss kommit hem, överlycklig, från Dublin. Jag hoppas på mysig reunion och träningsvärk som sist, det skulle kännas fint. Efter det satsar vi på filmkväll med vår vän Karin.

Idag blir en mysig dag



Jag står för brandlarmets utlösning

Var även utklädd i lördags, men då på club ponde som de kallade det!
Hade inte tänkt klä ut mig från början, men så dök den briljanta idén upp;


Joakim som brandlarm och jag som rök!


klart vi går in för det!

Det var halloweenstämning på Aranäs 29/10


Miss Africa


Fladdermus


Cow girl & China girl


Två fina änglar


Toga-Maria, Toga-Renée & Toga-Jaz

 


"Om jag vinner så hoppar jag i ån!"

Så lät Dykarns tal i fredags då skolan skulle rösta på vem som var bäst utklädd.

Självklart fick killen hålla sitt löfte och hoppa i ån!

 


Tonight is the night!....... not

Känns som om lovet bara flyger iväg, jag har gjort massa saker som jag verkligen vill göra, men också lyckats undvika det som jag borde göra... Så ikväll när jag sitter hemma, med varken familj, kompisar eller pojkvän med mig så ska jag försöka skriva filosofiuppsatsen som jag hela tiden smiter undan från.

För att det inte ska bli alltför likt en vanlig torsdagkväll så ska jag koka lite te, tända några ljus och sätta på lite mysmusik. Det är ju trots allt lov.

På måndag är det klassen igen!

Woho this is awesome :D

Sitter nu på tåget påväg till Danmark, och denna gången har jag med mig min DATOR! Hur underbart är det inte? Har precis pluggat lite projektarbete genom att kolla på en najs film, She's the man, och det är ju inte fy skam minsann! Det regnar ute men jag är verkligen inte ledsen för det. Tror jag är i Malmö snart, sen bär det över till Danmark, och Köpenhamn där jag ska byta tåg, och till sist Århus ungefär kl 16! Ha det bra, see you soon :)


Today






Fullt ös medvetslös?!

Igår var jag på riskettan som faktiskt inte var lika outhärdlig som jag väntat mig. Efter det åkta jag och min lilla mamma till Göteborg för att ha det mysigt med lunch och shopping! Att regnet öste ner skapade faktiskt bara grym stämning. Något mer som skapade stämning, de satte upp juldekorationer!

 

Men nu sitter jag här och filosoferar, bokstavligen, i min filosofiuppsats som jag borde skrivit för längesen... Men det har ja inte gjort, så det är bara att bita i det sura äpplet på mitt annars så härliga lov!

 

Nåja, nu ska jag allt ta mig en paus, som kommer ta typ hela dagen, HE HE... Ska träffa Madde klockan ett för att hinna ses innan hon tuffar över till Danmark på torsdag. Vi ska försöka ta lite mysiga höstbilder (och till en ny header om ja lyckas få tillbaka ps någon gång -.-)


Och ikväll ska jag träffa söta lilla Amanda! men innan dess ska jag på körlektion :) fullt upp!...shiiiieeet den läxan har jag glömt att göra! :O wupps, då får ja änna skynda mig nu... PUSS!


Effektivt, effektivt

Denna måndagen har jag reda hunnit träna, duscha, jag har ätit två frukostar, jobbat (konståkningstränare), varit irriterad på Toffa och pluggat projekt! Inte illa, kan bara beskrivas som effektivt, effektivt!

Nu när jag har varit så hiiimlans duktig, väntar film med Erik ikväll! Och en till rolig grej som händer för mig är att jag åker till grannlandet på torsdag till... jaaa, vem kan det vara? Mamma? Mellie? Louise kanske? Neeej, ALEXANDER! Surprise surprise ;) Haha, det ser jag fram emot!

Ha en go höstlovsmåndag för er som har det! Och alla ni andra; SUCKERS! :D Pusspuss♥


If perfect is what you're searching for then just stay the same





sadMAD ♥

MADELEINE, I MISS YOU




RSS 2.0