Dagens (hittils)

Roligaste: Idrotten, tro det eller ej! Lekaa
Tråkigaste: Filmen på Asien-kunskapen imorse
Onödigaste: Att glömma historian hemma.
Godaste: Chokladflingor!
Skönaste: Mellies plötsligt glada min imorse på historian ;)
Värsta: Att vakna och behöva GÅ UPP och stänga av alarmet (skiten låg på laddning...)
Nyttigaste: Gå/glida till och från skolan



Och om drygt en timme blir det middag med de gamla goa tjejerna från Engströmska!


Vår i januari!

Våren är påväg! Nu skiner solen, fåglarna kvittrar och isen smälter bort :)


fram och tillbaka

Tidigare idag kände mig ensam i ungefär tio minuter när jag precis sagt hejdå till Alex i Göteborg, innan en Louise kom och gjorde mig sällskap hem. Tänk va lätt det är att bli räddad ;) Nu sitter jag här, taggar för träning, och lyssnar på helgens favvolåt!




RRRRRIVSTART

Denna veckan:
→ skolstart
→ 5 skolarbeten/prov första veckan
→ träning
→ följt av FRUKTANSVÄRD träningsvärk
→ inhandlat balklänning (iiiiiiiiiiiiiiiiiiih, spännande!)
→ NIA-dans imorgon (om träningsvärken tillåter...)
→ bio imorgon?
→ bowling i helgen?
→ skriva hela arbetet plus redovisningen i pedagogiskt ledarskap på söndag

Ingen mjukstart här inte, terminen (eller ja, sista veckan på höstterminen, men ni fattar grejen) startade med ett fullspäckat schema, och det känns faktiskt riktigt bra! (bortsett från skolarbetet då...)


Någon som vet hur man tar det lugnt, oavsett vilka planerna är


Äntligen igång igen!

Alla de där planerna som jag brukar hata att ha har jag den här helgen älskat efter flera rätt tråkiga dagar hemma - som jag ändå valde att ha tråkigt på.. Så började igår med träning för de små i ishallen, sedan spela jag lite dataspel med Louisen här hemma haha, innan jag drog på 2x20-årsmiddag! Grattis Johanna och Josefina :) Riktigt kul att träffa alla gamlisar osv.


Välkomst-Mojito igår

Idag började med att jag motionssimmade med min käre far för omväxlings skull! Sedan hann jag hem och plugga lite och prata med min saknade pojkvän innan jag drog till Tuves ishall och tränade några andra små flickor. På kvällen tog jag och Catte oss ner till Kungsbacka ishall och åkte lite på Spirits isträning! Saknaaar... Det konstiga är att allt känns som vanligt när man är där igen. Känns som om jag också ska till Österrike nästa vecka liksom! Får krampen i fötterna, hör musiken, känner ishallslukten och får teamåkningskänslan...

Imorgon blir en sista (icke njutfull dag med tanke på plugget) jullovsdag innan skolan börjar igen på tisdag, får börja tagga!


Dåligt väder gör mig deppig





Det dåliga samvetet smyger sig på.
Utan att det finns en rimlig anledning till det, egentligen.
Men ändå, jag vet inte hur jag ska hantera det, vet inte ens om det är mig det beror på.
Närmast mitt hjärta, vill att allt ska vara bra för dig, så bra det kan vara.
Det beror inte på mig, men jag tror ändå jag kan göra något, att jag kan fixa allt.
Så länge jag trycker in i mitt lilla huvud att det är mig det beror på.
Då kan jag fixa allt. Det tror jag alltid.




GRATTIS ! ♥


this is us now

Japp, här sitter vi i Amandas rum och myser och försöker klura ut hennes nya dator! Och som ni ser har vi hittat webbkameran (H)
Planen var att ta oss till Sticky en kväll som denna, men med tanke på all denna förbannade snö, inställda tåg och spårlöst försvunna bussar, så känner vi faktiskt inte för att utsätta oss för kollektivtrafiken ikväll. Palla fastna i ett snöigt göteborg när man bara vill hem liksom? NÄ! Så vi peppar med fika och mys istället!

PUSS ω


Det blir aldrig som man tänkt sig!

När jag satt på tåget till Danmark för ungefär två veckor sedan, så var jag redan då stressad för den här veckan, jag satt till och med och gjorde en att-göra-lista! Och nu är det den här veckan. Och här sitter jag. Inga planer idag förutom träning. Har gjort svenskan. Har gjort lite projekt... Jag har lite skolgrejer kvar att göra, men jag orkar inte för det händer ju ingenting, allt är tillräckligt tråkigt, haha! Vad gör man då liksom?


 
Yesterdayy


MUMMMS

Strax ska jag ta bilen i snöovädret och försöka kommer ner till Karma i Kungsbacka där jag ska möta en viss Mellpell och äta årets första semla!


Såhär är dem godast; lite brända, massa florsocker och inte för mycket grädde!


Som en annan värld!

Det är verkligen som att vara i en helt annan värld att umgås med Alexander. Man har inga bekymmer och lever bara för dagen! I en vecka har jag nu varit i denna världen, har varit både i Danmark och här hemma med honom. Ätit middagar hos Alexander släktingar, gått runt i Århus, ätit ute, sen åkt tåg och färja, firat nyår med Louise och Marcus, och sen myst med filmer och Geisha och varit på middag hos min farmor och farfar. Nu är han på färjan hem, och för mig är det tillbaka till verkligheten!


Jag älskar dig!


RSS 2.0