"Motvind stärker medkänslan"

Har sovmorgon till klockan tio idag, så varför då vakna kvart över sex?
Och så är jag förkyld till på köpet. Känns väldigt onödigt. Onödig jobbigt.
Känner på mig att detta bara är början på en jobbig dag.


BEBBE

hittade en fantastiskt härlig bild på madeleineN ♥

Otajmad förkylning

Dragit på mig en hääääärlig förkylning lagom till att jag, Karin och Natalie skall till Italien på torsdag, hur otajmat är inte det?!

Så himla tråkigt, så nu ska jag försöka hålla mig varm och trycka i mig c-vitamin och allt vad det är... Kanske borde testa samma som Eriks mamma gav mig i Grekland, en härlig blandning av citron, vitlök, kamomillte, honung och jäger... Sådär lockande kanske, men antar att det är smällar man får ta.

Sitter just nu och försöker skriva min trrråkiga svenskaläxa, men det är inte lätt när allt annat är roligare än det, och hela packlistan rullar innanför pannbenet! Men det är väl bara att sätta igång... PUSS! ω


Erik snoppdoppar...

Skolan och jag, vi är bästa vänner!



Jag har såå roligt på Europakunskapen alltså, och Renée fick verkligen till bildEN som visar det ;) 

Tidsslöseri?

Yes, då var det fredag och Internationell kommunikation igen. Man kan ju undra varför det heter som det gör, eftersom det i princip är fortsättning på datorkunskapen vi hade i ettan, haha! Och jag undrar också varför vi har det över huvudtaget, för nu har vi suttit här i 20 minuter med en dator, medan läraren är någon annanstans :/ ..... Jaja, enough of that. I eftermiddag kommer Alexander hit, och ikväll ska vi tsm med Louise och Marcus till Nrj in da paaark :)))) Sen blir det en chill och go helg innan jag får lida för det på måndag morgon när jag inte har gjort matteläxan som vi fick förut! Ha en go helg gott folk!

this is now



Såhär ser jag ut nu när jag sitter här och pratar med Alex! Fashion :))))

vad gör man?

Jaha, jaha. Vad har meningen med denna dagen varit? Det kan man fråga sig. Jag har inget bättre svar än att jag insåg att historia suger..... Vilket jag ändå redan visste. Så det sög ju. Precis som historia. Kul dag.

Det känns som om jag inte har något liv, vart tog det vägen liksom? Jag gör ju ingenting känns det som. Jag är så ovan att ha tid nu när jag inte åker konståkning. Får typ tvångstankar att gå på olika träningspass varje dag, men det är ändå så himla mycket tid över? Vad brukar man göra när man kommer hem från skolan och inte har några planer? Plugga? Kolla på tv? Låta sin lediga tid gå och vänta på att gå och lägga sig? Det är verkligen inte min stil!
Jag vill åka någonstans och göra nåt skoj. Nuuuu.


Renée is in the house

Yo, gästbloggaren är här!
Jag kan berätta lite om mig, mitt namn är då Renée. Nej, jag är inte från Frankrike, inte det minsta, inte mina föräldrar heller. Jag går på samhäll/internationell på Aranäs. Jag gillar långa kvällspromenader och ett glas rött, eller nä.. Eftersom jag inte har en egen blogg får jag ta och få ut mina extremt intressanta åsikter här, som ingen egentligen bryr sig om. Jag stör mig på Ty i extreme home makeover, när han varje gång i slutet säger "There's one thing left to say, welcome home, welcome home". Varför kan han inte variera sig lite? Dessutom stör jag mig på när man har stängt av datorn och går och lägger sig, och preciiis när man lagt sig bekvämt så ska datorjäveln starta om sig, VARFÖR? Detta var allt för mig, på återseende, kanske.

(För er som inte sett den rätta sidan av Madde och Emelie kommer dom här)

 


FANTASTISKT, må jag säga



Hej och hå vänner små, här kommer en HÄRLIG bild på mig och min kära vän MadeleineSuperklen. Fast speciellt klen är hon då inte, hon den friskusen kilade iväg till Friskis&Svettis idag på lunchen på ett uppfriskande spinningpass, vilken tjaj!

I vilket fall, jag tycker väldigt mycket om henne :)) och varje gång jag gör en dubbelhakesmiley så tänker jag på henne, och alla FANTASTISKA dubbelhakor vi framkallade när vi var i Stockholm förra året :))

Japp, idag bokade jag sittplats bredvid henne på Filosofin, så satt bredvid henne när sötisLars började prata om kåta pedofiler som runkar på byråer och förklara vad det egentligen betydde. Japp, hela klassen fnissade. Och jag har en känsla av att det kommer bli en skön kurs (y)


I alla fall, hon är fin hon, både med och utan framkallade dubblisar.







Är hösten redan på väg?



Trots att nästa årstid kan vara ganska så mysig med tjocka halsdukar, tända ljus, varma drycker och smattrande regn så är det ju faktiskt bara augusti och inte dags för det på långa vägar.
MEN vad är det jag ser i träden mitt i Kungsbacka?
Känns som att det kommer gå jättefort nu bara för att skolan börjat och när allt blir så inrutat igen tappar i alla fall jag det där sommar/sensommar/höstperspektivet lite.

Usch och fy, inte höst än!

pussss



Sitter och degar (pussar) the iron med min favoritpojke på 17,5 år :))) ♥

Golf i eftermiddag, hur peppad är du Madde?

Wow, vilka bruttor!


Nu jävlar!

Sen jag sa hejdå till mitt älskade Team Spirit i måndags så har jag verkligen latat mig... Det blev det ändring på idag för jag har tränat två gånger redan idag! Friskis-pass imorse och powerwalking med Louise förut. Så ska jag fortsätta nu, och även ta cykeln till skolan några dagar tänkte jag. Ska bevisa för mig själv (och Veronica som tror jag bara kommer kolla på tv) att jag inte kommer att bli varken tjockare eller latare! Grrrrr :D


taaaack <3333333333


WOHO NU BÖRJAR SKOLAN PÅ RIKTIGT!

Okej, igår hade vi typ Hej-och-välkomna-tillbaka-dag, idag hade vi typ Hej,-idag-är-tanken-projektarbete-men-ingen-jobbar-dag, så det har varit rätt lugnt hittills... Men imorgon börjar det på riktigt! Bl.a. franska och internationell kommunikation tror jag står på schemat för mig :(  F.y.i. JAG ORKAR INTE

Oj, fick precis reda på att vi ska Europakunskap som första ämne imorgon bitti, va exotiskt ändå ;D Hoppas det blir skoj iaf! Och jag har ju ändå faktiskt kära Mellie där också :)))) <3

...ost?

Eriks toalettvägg

Bättre "första skoldag" än jag trodde!

När jag vaknade kl 10 av mig själv var jag ensam hemma så satte på hög go musik, satte mig i solen och käkade nyttig frukost.. bra start på dagen liksom ;) Sen körde jag ner till skolan och mötte först Sofia och sen resten av alla som går på Aranäs. Känns sjukt konstigt att 94:orna går på gymnasiet nu, de små pluttarna, hihi (A) 

När jag kom hem åkte jag och Toffa till Stensjön och hoppade från klipporna igen, skillnaden från sist var att jag vågade hoppa från den 12 meter höga denna gången, wohooooo! Sen skyndade jag mig hem och åkte till Göteborg där jag mötte en viss Johanna för en fika. Träffade några av hennes andra kompisar och pratade och så. Känns skönt att hålla kontakten med konståkningsvännerna trots att jag har slutat på riktigt nu.. Har till och med hunnit sortera lite papper och sånt nu när vi ska börja redan imorgon bitti med projektarbetet -.-

Snackar med Alex nu och snart är det sängdags.. God natt ♥


When time and confusion collide

Första skoldagen.
sista skolåret.
PEPPA!
eller?
Gör mig i ordning.
Till Anberlin


FINALLY

VÄRT ATT ÄNTLIGEN KUNNA SLIPPA HÖRA ALL SKITREKLAM PÅ SPOTIFY

Medan vi SCHTEKTE pannkakor igår fick vi lyssna på samma reklam tusen gånger om, är så trött på att den ska störa när man är inne i nåt!

Det är min dag idag?!


Har ju att göra medan jag väntar på mejlet i alla fall... -.-

Detta är livet....


Jag och Madde försöker fixa så vi kan ladda upp spännande, töntiga, informativa, onödiga, härliga, ROLIGA videoklipp här, men måste få ett mejl först, närmare bestämt det 178:e mejlet...



Bara 172 stycken kvar, HEHE.

Här vankas det pannkakor!




Han är fortfarande min (och Mellies?) Gud!





 Erik Grönwall på Rix FM festival idag!



HEHE....

Har precis löst dagens lilla kaos, så nu ska jag bara äta frukost, försöka hitta något att ta på mig (lycka till Emelie...) och göra i ordning det sista innan jag ska ut på hemligheter..!


PARTYSCHEMA -.-



måndag 8.25-16.40
tisdag 10.00-15.40
onsdag 8.25-14.05
torsdag 10.00-15.35
fredag 8.25-15.35

EMELIE ÄR TRÖTT PÅ  SKOLAN INNAN DEN ENS HAR BÖRJAT  :))))))))))))


vänskaplig kommunikation


sakni



Se denna filmen vare sig ni aldrig eller just sett den, den äger!

Jag njuter för lite

Jag insåg just att mitt liv är precis som jag vill att det ska vara just nu. Jag har allt jag vill ha och lite till. Dessutom är det sommarlov så man behöver ju inte trilskas med några jobbiga läxor eller så heller! Liver verkligen lekääärr :))) PUSS på det! Och Alexander; du er den bedste, der nogensinde er sket for mig

Söndagskväll

Inte för att det var något fel på denna kvällen som spenderades med Louise, Emelie, hallonpaj och en snyftfilm, och inte heller gårdagens kväll med Louise och en 90-säng (grrrr...), men jag tänkte ändå ägna detta inlägget åt bilder från söndagens kväll! :DDD För då tog jag och kära Louise (har vi verkligen inte blivit lesbiska?) bilen till havet och solnedgången. Med oss hade vi choklad, cider, melon, musik och inga badkläder, men ändå blev det bad för oss båda! Tihiii







vilken röra!

Såhär ser mitt rum ut just nu.


ska äta nu,

men först ville jag säga att hår blir rätt fint när man har varit en dag på stranden och haft det uppsatt i en ful "boll"!


HIMMEL OCH PANNKAKA!

Drabbades av lätt panik när jag och mamma satt och åt frukost nyss. Pratade om en annons om sommarshopping i Varberg nu i helgen, och så får jag se datumet, vi snubblar rätt in i Augusti nu!
Snart börjar skolan igen, snart börjar jag det sista året. Snart ska man vara ansvarsfull och duktig igen.
Egentligen är det nästan tre veckor kvar, minst, men det känns ändå så nära...


Snart är det dags att vara vuxen. Snart är sista sommarlovet slut.

Ofantligt utkletad mygga

ÅNEJ! Råkade mosa en mygga så det blev myggmos mitt på skärmen... HAHA, så himla onödigt!

Nåja, idag har i alla fall varit en ofantligt (ja, ofantligt!) trög dag. Vaknade upp hos Joakim, satt i hans fönster tills han packat färdigt inför Tunisien, och när jag pussat honom hejdå och han åkte till flygplatsen, det var då allting blev trögt. För att slippa vara ensam hälsade jag på min lilla mormor. Hjälpte henne med facebook, min mormor är en riktigt fejjannörd!
Efter det halvsov jag fram till att jag kände mig tvungen att åka hem för att städa mitt rum, runt klockan sex.
Har jag lyft på röven än? Nej, det ligger fortfarande drivor med kläder och påsar överallt -.-

Måste verkligen ta tag i det imorgon, hoppas det blir en mer peppig dag!

Ja, vi är så söta så! :))


Webcam är så himla underskattat! MÅSTE visa upp bilden från när jag gästade I en annan del av Köping, den kommer upp imon!

RSS 2.0