Prague avec l´écuipe!

Japp, denna resan har tveklöst varit den mest händelserika utlandstävlingen för mig! Har verkligen kommit folk närmre och pratat mer med de jag inte brukar prata med så mycket! Och småtjafs, skitsnack och bråk har gett positiva effekter faktiskt, haha! Jag lärt känna mitt lag bättre liksom. Men själva tävlingen gick sådär. Korta programmet i fredags gick väldigt bra och vi låg bara 0,5 poäng efter det ledande amerikanska laget Skyliners! Men igår när vi åkte långa gick det inte alls lika bra. Vi var nog övertaggade eller nåt, för vi körde verkligen på allt vi hade, men ändå ramlade en tjej i nästan början av programmet och två andra ramlade över henne. De var snabbt inne igen, men så ramlade en till tjej lite senare, så sammanlagt 4 fall. När musiken slutat spela och vi åkte av isen såg jag Nathalie (en av de som ramlade i början) skrika och gråta. Hon åkte direkt till sjukhuset och sen fick vi veta att hon hade fått en spricka i handleden/armen. Hon hade åkt nästan hela programmet med en sprucken handled! Helt otroligt, tänk va ont hon måste ha haft, och ändå fortsatte hon! Hon fick iaf armen gipsad så hon fick nog inte mycket sömn på bussen under natten..


I'm back on track!

Innan jag åkte i måndags hade inte vårat internet funkat här hemma på några dagar så det har varit väldigt glest med inlägg från min sida det senaste... Men japp, idag kom jag iaf hem och internet är tillbaka (även om vi fick offra hemtelefonen sålänge :S)! Är rätt schleten alltså, skönt att vi bara har hjärt och lungräddning på idrotten imon! Berättar mer om hela veckan strax men lägger nog in bilder senare nån dag om jag orkar.. hehe


tappar kontroll ?

Sitter här och pluggar, mindre effektivt, men pluggar ändå. Fryser så jag tror att jag ska smälla av trots att jag har hur mycket kläder på mig som helst, till och med luddiga tofflor.

Lyssnar på Melissa Horn just nu och önskar att jag satt ensam på en sen buss med Sen en tid tillbaka i hörlurarna just nu, och bara fick sitta och titta ut någonstans där det inte finns något att se.

Men man får inte alltid som man vill, tillbaks till att läsa Tusen strålande solar nu, pusss
 ω

Holy cheeses!

 

YES, det är såhär jag ser ut efter att ha skurit av mig halva tummen (jag tycker synd om mig själv, då får man överdriva!)med en osthyvel...
tummen upp (y)


Pannkaksfrukost

   


Jag och pappa är ensamma hemma hela helgen, och jag tycker att vi startade father/daughter-helgen rätt fint!


Maddes/Mellies fredag (y)

Medan Maddes lag åkte första tävlingen igår vid 4, så var jag på väg hem till Carro. Vi hade det himla mysigt och det var skönt att få träffas igen trots att det inte blev så länge.

Men som vanligt, så ville jag vara överallt samtidigt, så åkte till Erik senare på kvällen för att kolla på en dålig film med kullavikarna^^ Public.. enemies? Dålig i alla fall, och två somnade flera gånger under filmen men ingen av dem var jag! (H) Det ni ;)

Jag tänkte egentligen berätta massa roliga saker, men jag orkar inte. Väntar på att Madde ska komma hem så jag ska få berätta för henne i alla fall. De tävlar idag med, så håller tummarna för henne och Spirit nu!





IN PRAGUE

Wow! Jag fick tag på internet och en laptop här :D Sitter i hotellrummet i Prag just nu och käkar godis! Imon ska vi gå på marknad och sen träna på kvällen! Och på fredag är det tävling och på lördag är det tävling. Jenny, Sandra och Silvia finns... PUSS TILL DIG MELLIE, saknar dig <3

it's so much more than just dance to me, BUHU

Jag är så himla trött på den reklamen!
Det kan ju inte bara vara jag som tycker cry-me-a-river-killen i reklamen för So you think you can dance är skitjobbig?


  


I lördags träffade jag Karin och Natalie en stund för att fika på Kungsmässan. Trots att vi var 2 mot 1 så slutade det med att vi gick istället för att ta bussen hem till Natalie, vilket resulterade i en del fiiina foton. (y)


Dagens tips!

 
Cow & Chicken
Madeleine & Emelie


Dagens humör:
Äckligt trött, fick tvinga upp ögonen för att inte somna i skolan!
Dagens klädsel: jeansleggings, grönaktigt linne, svart linne, stooor svart tröja,
Dagens musik: Big city dreams ♥ och fireflies
Dagens saknad: tajjjjt äässsssss, nej MADELEINE
Dagens längtan:
något roligt och spontant, en lyckokick! :D
Dagens hat: matte, jag gör bara fel hela tiden! -..-
Dagens vill ha: OTHbox
Dagens vill inte: tänka
Dagens mys: jag och Svante ligger här och har det mysigt framför tvn vi.
Dagen till ära: nej, men dagens tips! Om du har det varmt så ska du svälja, för då har du svalt :)


this will be a good year

 
2006


2007


2008

    
 
2009






2010?


sms

Emelie: Jag har hittat en tjej som är typ exakt som jag, som går framför mig :O

Joakim: Hur gick det med henne? :S

Emelie: ... HAHAHAHAHAHA tack för den, hon halkade faktiskt inte!


the only one



Inne på msn, hur rastlös som helst. Och Madde har inget internet som funkar, så hon studsar runt med hörlurar i öronen och dansar hos sig:) medan jag ligger i min säng och "läser" boken i engelskan.

Kom på mig själv med att glo på alla mina msn-kategorier och tänka över den STORA frågan här i livet...
Är det bara jag som inte vill ha alla sorterade efter online?
Svar: JA.


En helkväll med Paolo Roberto (y)

Sedan jag kom hem har jag mått lite illa så har bara suttit och tittat på Robinson med mamma och pappa ikväll. :) 
Under reklamen hade jag hittat boken Träna en kvart om dagen med Paolo Roberto, och jag och mamma som inte fått nog av honom som programledare (eller hade vi...?), gick från att sitta och huttra under varsin filt i soffan till att bli riktigt varma där vi låg och krälade på golvet när vi försökte komma åt de muskler som vi inte har! ;D



Så imorgon är det upp till bevis, om mina obefintliga muskler har märkt av Paolos små övningar eller inte^^
Om inte annat, så fick vi i alla fall något att skratta åt i pausen :)


varför finns den inte på spotify?

Love it! Men varför finns den inte på spotify? Till och med Kalle kotte finns på spotify, men inte denna :(


Crawl - Chris Brown

Efter ett halvårs väntan...

... har jag äntligen, ÄNTLIGEN löst mitt och Maddes största mysterie från när vi var i Stockholm!
Vi åkte buss på en fiskväg och kände igen kvinnan framför oss så hiiiiimla väl, men kunde inte placera henne... (Hon gick av alldeles för tidigt för att vi skulle kunna glo tillräckligt liXXXom -.-)

Detta var i mitten av juli, och nu 6 månader efter har jag hittat henne i en film på barnpsykologin! Eller, jag hoppas det i alla fall^^
Väntar på att Madde ska hem och googla på namnet så att vi kanske ÄNTLIGEN rett ut detta mysterium och jag kan ta bort anteckningen på min mobil x)


Nu har jag suttit här tillräckligt länge för att lilla Erik lagat mat till MIG! (okej, antagligen till honom själv... Men jag kan nog få lite med om jag är snäll (a))





SÅÅÅÅ nu äre dags å käka med BAMBU-BFF


ω

blåsippa

Gokväll! Nyss kommit hem för idag har jag varit duktig (efter att jag bakat onyttiga men smarriga kakor med Karin och Natalie...) och tränat. Struntade i det igår så tvingade mig till det idag, men det var faktiskt kul.
Kände blickarna från tjejen på bandet bredvid mig när ja sprang där och log som ett fån med högsta volym på ipoden, och jag kunde inte bry mig mindre:)

Men nu suger mitt humör och det går ut över alla, så jag ska väl gå och lägga mig innan mitt huvud sprängs och världen drabbas av mig.




ω


i-landsproblem ♥

Jag har nagellack på ena handen nu, men har tappat lusten och orkar inte på andra.. i-landstjejproblem♥


Vad vore vardagen utan vaser?






Ja, det gjorde jag.


Tusen strålande sniglar

OCH EMELIE ÄR TILLBAKS!
Jag vet inte riktigt var jag varit de senaste dagarna, men tydligen inte här inne.. TUR att Madde håller ställningarna ;)
Läser en jobbig bok i engelskan, A thousand splendid suns, och för en snigelläsare som jag som läser en sida på två minuter så tar det en halv jävla evighet att läsa 60 sidor! (Kan man träna upp sånt?)
Nåja, det var med den jag spenderade hela tisdagseftermiddagen i alla fall, och jag gillar den inte ens...


Hej, jag heter Emelie och är en snigelläsare.

ω puss


missing

Jag har inte hört från Mellie sen skolan..... Vad gör hon? Jorden anropar EMELIIIIIE!






Fick just reda på att hon är hemma i säkert förvar :)))) Hihi

Steget före

Det är verkligen inte chill att vara borta så mycket från skolan som jag kommer vara! Man måste verkligen ligga steget före hela tiden och eftersom jag har en del annat att fixa denna veckan som inte har med skolan eller konståkningen att göra blir det en del att göra :S Idag ska jag t.ex. försöka hinna lämna ut mitt CV på iaf ett ställe innan jag ska till tandläkaren innan jag ska åka direkt till träningen! Och tills imon ska jag kunna typ 50 glosor sammanlagt! Redan nästa vecka ska jag ju till Prag och tävla, så då måste jag försöka att hinna med nästa veckas arbete denna veckan också :S Jag orkar inte... Det värsta är ju att jag ändå sitter här -.- 
Jag var bara tvungen att klaga lite och slösa lite av eran tid :)




RIP

Förut när jag satt på allergimottagningen och var arg för att jag aldrig fick komma in och det verkade som att de hade glömt mig, messade Mellie mig att det var en person som blivit överkörd av ett tåg här i Kungsbacka runt kl. 15... Vet inte vem det var eller vad han/hon gjorde på spåret än men det är så himla hemskt. Rest in peace! Och jag som har så mycket läxor kommer ju inte kunna tänka på nåt annat på hela dagen... :( Iaf tills jag vet vem det var.

Jag vill utomlands nu!

  
 
Precis som de flesta andra så vill jag sååå gärna resa iväg nu, och imorse kom jag i alla fall ett steg närmare.
Jag, mamma och pappa åkte till kungsmässan för att snacka med dom på Resia efter att jag hade dampat på att jag tyckte det var svårt att söka resor på nätet^^ Så vi kom senare hem med en bokad resa till Mallorca i maj, när pappa fyller gammal:) HOPPAS verkligen att det är varmt och bra väder bara. :)))

Över och ut.

Vi har ett distansförhållande...

... som vi jobbar allt vi kan på att klara av, emelie och madeleine. Bästa vänner med cirkus 25 minuters bussresa som kostar 18,80 kr mellan varandra, livet är hårt!



Vi sitter hemma hos oss själva och saknar varandra. MEN för att stilla vår svåra saknad så sitter vi båda och skrattar högt när vi skickar och tittar på olika videoklipp från i somras när vi var i Stockholm, det var så himla roligt!
När vi har hittat ett program som vi kan klippa ihop alla till en och samma film med (vilket verkar som om det kommer ske när månen trillar ner och helvetet fryser till is...) så kommer det bli en heeeel film med cirka 90 småklipp och SJÄLVKLART är vårt soundtrack Tingaling tingaling!

Bild på två retards som filmar retard-filmer i Sthlm, döpt till Ständigt på väg


Om exakt 14 timmar och 10 minuter (Madeleine Superbrain har räknat) så ses vi, då ska vi kanske spela fotboll. Eller kanske spela badminton, eller innebandy? Det får tiden avgöra, eller Jenny, för just nu vet vi bara att vi har idrottslektion...


Söndagar är rätt goa ändå!

Kom just hem från mormor där jag var med mamma. Vet inte varför vi åkte dit, men jag fick lämnat min och Toffas julklapp iaf, och så övningskörde jag dit! På motorvägen! yeeyyy! Äntligen, haha, men det var inte så himla svårt. Jag gillar fart så det var mest kul :D Iaf, jag träffar ju min mormor jättesällan... det måste bero på att mamma inte gillar henne så mycket. Det är lite synd att de inte kommer så bra överens för jag tycker hon är rätt trevlig :) Medan vi var borta spelade jag iaf in Biggest loser, så nu ska jag strax ta och titta på det!

♥ peace


Fågelskådning!





Yoooooh! Här har vi då det bästaste bilderna ever! INTE ALLS misslyckade... *host*
Vi sitter här och längtar tillbaka till sommaren då vi var ute och fågelskådade, med en bränd kaka :(

pussokram Madeleine, bert och hennes vän Louise :D


Cow and chicken

Här är jag och Chicken, vi har färgat håret mörkare. :D



Har letat efter pendel/buss/någonting som går till mölndals ishall...? Jag ska kolla på Maddes tävling imorgon, är det tänkt i alla fall, om det bara finns ett sätt att ta sig dit på -.-
MADDE, HJÄLP MIG.

Ha en trrrevlig fredagkväll, för det ska jag ha!


Så!

Hemma, och nu är det helg igen!

Höstterminen är avslutad finally och nu kommer jag aldrig mer i mitt liv att läsa hälsopedagogik, kulturkunskap eller amerikakunskap i skolan! (Iofs är inte dom ämnerna jag får istället så jävla ball.. hehe)


några i klassen utanför tio pepe förra våren

Men inte nog med att det är helg, nu är halva gymnasietiden avklarad!

Chachaa bloggen!

Sitter i biblioteket i skolan nu. Har byggt svalor idag och Svalis (Renées och min) vann tävlingen om vilken som flög bäst! Orka att vi var så seriösa.. haha! Ungefär hela klassen sitter iaf och chillar vid Facebook nu :D SP2E är en nööördig klass <3

Sista lektionen är inställd, så vi har bara matte kvar! Och efter skolan bär det av till mitt andra hem: ishallen!

emelie olson är sorglig.

Så!
Nu har jag sett klart filmen, hämtade min lillebror sista halvtimmen, HAHA! Jag vet exakt vad som ska hända, och ändå blir jag rädd? ^^ Okej, inte så rädd som jag trodde jag skulle bli, men ändå;) Jag är sorglig!

Men nu ska både jag och Patrik sova så,
Godnatt! ♥


halva läxorrrrrrr och hela filmer <3333333333

Skolan är igång igen, men tydligen inte jag. Två läxor till imorgon och jag har lyckats få med mig hälften av båda två hem? Och jag behöver andra halvan av de båda för att kunna göra dem x) SÅ SYND att det inte blir spanska eller matte för mig ikväll då:) Jag skyller på att jag hade bråttom hem, för idag efter skolan har jag varit hos frisören... Får se om det blev bra!
Men jag sätter mig och kollar på film då om jag inte har något annat att göra, Patrik har visat mig var jag kan få se massa filmer! Jag blev såklart jätteglad när han visade det, men tillbaks fick jag en blick som berättade för mig att jag är efterbliven som inte känner till den sidan... Wupps ;)
Nåja, jag får väl vara det då men nu är det Twilight som gäller, hoppas den är hel i alla fall;) ,

ÄRTOR OCH LÖV ω emelie


hihihihihihi fin bild♥


School sweet school

Jag brukar tänka att när man är i skolan så har man ju många kompisar runt omkring en, och hemma är man ju ofta själv. Därför borde man chilla och ha kul i skolan och istället plugga när man kommer hem, för det är ju roligare att använda sin lediga tid med kompisarna i skolan än att göra det själv hemma!


Kvar i nåt jag lämnat

Min dag har varit som en... jag vet inte, den började bra men sen har det gått utför. Men alla har vi väl såna dagar :) 
Jag ska i alla fall lägga mig och lyssna på Melissa Horn nu och minnas den perioden av mitt liv då jag...

... älskade farmville

... skickade 103894749393 sms i minuten

... kunde alla aktuella tvreklamer utantill

... kunde alla aktuella radioreklamer utantill

... hade en fin pojkvän

... hade bra kontakt med de jag ville

... hade en katt som gillade min garderob mer än mig

... hade ALLT jag gjorde på foto

... hade en dvd som inte var trasig i mitt rum

... inte fick samtal från egypten (som jag fick idag, HAHA! x))








Titta här va! JAAAG är med på NickePickePös "viktiga tankar"! (H)


mina droger

Jag har alltid nåt nytt för mig som jag ägnar nästan all min lediga tid åt. Idag har jag haft rätt mycket fritid, så det var varit två saker:

1. Tv-programmet Biggest loser, såååå bra :D



2. TWILIGHT! Såg filmen och började läsa om tvåan förut idag, ska nog fortsätta med det nu faktiskt!





Jag måste förresten bara upplysa om att vi har delat in våra inlägg i kategorier, "emelie och madeleine", "emelie" och "madeleine", så att ni vet vem som har skrivit inläggen om vi glömt att skriva det ;)


SNYFT

I lördagsmorgon när jag just vaknat på hotellet i Jönköping, skulle leta efter den förbannade fleecetröjan som det visade sig att jag glömt hemma, så trampade jag på Malcolm så det blev en stor spricka i skärmen! det är lite konstigt, för sprickan är inte i glaset liksom utan på insidan av mobilen, typ i färgupplösningen eller nåt..

Aja, det kan jag leva med... Här är iaf en kärleksfull bild tagen av Malcolm så sent som idag :D


that's where it happens


Carolina den fina!


Snyggaste 4-åringen!

söndagkvällllllllll

Skola imon. Bajs på det. Tävling hare vart denna helgen och yeey på det :D Jönköping!



Jennöööö


vackra!


mememe


långa programmet idag


johanna at the awards

Även om vi kom tvåa var det en sjukt rolig helg! Min röst är hes nu så mycket som jag har skrikit och peppat! :D Team Spirit always and forever <3 Och förresten, JVM NÄSTA!


Vi är saknade!

Titta titta, vi Engströmska92or är saknade!



Och jag kan erkänna, att jag saknar Engströmska också:)
Inte som den är nu, nu är det ett skitställe, men som det var förut.
Det var där jag fick chansen att forma mig själv till någon jag vill vara.

puss ω emelie


Här dansar herr gurka...

TJÄÄÄÄÄÄÄNA!

Äntligen hemma! Åkte och kollade A-lagets innebandymatch med Carro igår eftermiddag och sen åkte jag och Niclas med och tittade på hennes match i Presseskolan. Som tur var fick vi skjuts dit, sist jag skulle ta bussen dit så gick jag vilse... Men vad är logiken i att Presseskolan INTE ska ligga där busshållplatsen heter Presse?!
Vi sov i alla fall hos Carro sen, med 2 småbröder hoppandes på oss så nu är jag helt slut -.- ^^ så blev varken träna eller sola idag.

Nu är jag trött på att sjunga ensam, så nu ska jag iväg med smsbomben..... HÄÄÄÄÄÄÄR DANSAR HERR GURKA BÅDE VALS OCH MAZURKA! (8)


Time to get ready


Om jag kunde drömma



Hihi, jag hittade boken tillslut!
Och igår läste jag ut första, Om jag kunde drömma
Trots att vampyrer och sånt krafs inte är något jag brukar
dras till så, precis som alla säger, är den faktiskt bra.
Så nu är det bara att fortsätta på tvåan!
Men inte just precis nu, jag måste komma på hur jag ska
planera upp dagen^^ Ska nämligen försöka hinna träna, kolla
innebandymatch och träffa Carro idag :)


Efterbliven som jag är så hade jag missat att Madde skulle
iväg till Jönköping denna helgen! Jag trodde det var tävling i
Mölndal men oj, så fel man kan ha^^
LYCKA TILL SPIRIT ! 


Off we go

Jönköping är destinationen idag. Det är tävling som gäller och kval nr. 2 till JVM! Wish me luck!

Madeleine


jag saknar dig halvt?

Ibland är jag tråkigast i hela världen fast jag själv kan skratta så jag får ont i magen, så jag gjorde precis världens tråkigaste grej, som jag själv såklart tyckte var jätteroligt (y) skulle skriva jag saknar dig! men det blev jag saknar dig½... Jag saknar dig halvt, bara så du vet:))))



ω emelie


Grattis mamma!

Har vart på kungsmässan med Lojsis och handlat lite grejer så nu har jag gjort köket asmysigt. Sitter just nu och väntar på att mamma och pappa ska komma hem från jobbet. Har fixat lite myspys här för att mamma fyller år idag, 45 stolta år ;D Hoppas hon blir glad! Chokladmousse, cider, blommor, ballonger, serpentiner och en present väntar här hemma! De kommer när som helst så gotta go!
 
/Madeleine


De tre vännerna och... jag :D



Varit ute och lekt tolvåring i 2½ timme idag, såå kul!
Jag, Carro och Niclas har ju snackat för längesen om att vi skulle åka pulka om det blev mycket snö men sist hann vi inte, så nu fick vi ju skynda oss!

Vi drog med pulkor och tefat, snowracer och en stjärtlapp och traskade iväg till golfbanan^^ och sist men inte minst, den varma chokladen! Den är ett måste, som nicke sa; "det är ju faktiskt den som är minst 80% av grejen!"

Så 2½ timme senare kom vi med snö överallt, snorkalla och glada med rosiga kinder, hem till mig och käkade våfflor. Precis som när man var liten och sprang ut och lekte oavsett om snötäcket var 1 cm eller 10.

Nu ska jag sova, skall följa med typ halva släkten till Ullared imorgon bitti för att köpa lite grejer tills vi ska till Åre på sportlovet...

PUSS! ω emelie

påminnelse och lite annat

Idag har jag påmints om hur viktigt det är att ta vara på vad man har. Både hälsan, vännerna, familjen och att man har det såpass bra med allt! Så ta ingenting för givet.

Vad har jag gjort idag då? Har verkligen tillbringat hela dagen i Landvetter ishall. Det var uppvisning med konståkningen, och det var två föreställningar som det var en del tid emellan. Seeeeeeegt, men jag gillar mina buddies så det var ändå lungan. Sjukt bra respons fick vi iaf på våra två åk av en viss tränare ;) Så det känns bra inför helgen när vi ska tävla i Jönköping: kval 2 till JVM! :D


let's go kick some ass

M

"Your son gave me the finger"

Nu har jag fjantat runt tillräckligt här och försökt ändra om lite, med Maddes stilfulla (som tydligen blivit hennes nya ord^^) hjälp såklart;)
Men ska nog gå och leta upp min bok, har ju glömt bort den lite!
Trots att vampyrer och det inte är min grej så är den faktiskt så bra som många säger:) Javisst jag har börjat precis som alla andra med att läsa twilight-böckerna...
Men nu har jag varit lite off sedan jag tappade bort den (säkerligen i någonstans inne i den gigantiska klädhögen på mitt rum...)
Men nu dör snart batteriet på datorn så nu ska jag ta och leta upp den:)

Måste bara sluta med detta klippet, det är såå roligt!
Kolla in sista de med drickan som verkligen försöker, eller den lille killen i slutet HAHA!




pusss ω emelie

Mellie är så braa :)))

Först måste jag bara säga att det snöar helt sjukt mycket! KUL att gå med gympaskor från ishallen till bilen och från bilen hem i GYMPASKOR i typ 2 dm snö :S

Jaja, medan jag har ägnat kvällen i Kållereds sportcenter så har Mellie lagt lite tid på bloggens utseende! Hon förtjänar all credit för det ;) Hon och hennes brorsa Patrik! Inte jag alltså :) Jag är inte så teknisk.... Hehe

Och vet ni vad jag har gjort idag? PLUGGAT (H) Lite halvt iaf, jag och Renee har muntlig redovisning nästa vecka och har ingen lektionstid åt att förbereda, vi hade inte börjat -.- Och herregud va hjärnan har blivit TUGGUMMI, dvs riktigt seeeg, under lovet. Vi kunde inte uttrycka oss, kom inte på orden, så där satt vi och skratta och käka chokladpudding under "pluggandet". Nej, så kassa var vi faktiskt inte, vi kom ändå en bra bit på vägen! Och tur var väl det... Nu blir detta inlägget för långt än jag tänkt mig så ska nog sluta nu.

Puss /Madeleine


Jag ser det snöar, jag ser det snöar...

...igen! Helt otroligt, tar det aldrig slut?! Jag gillar det i och för sig, allt blir så ljust och mysigt till skillnad från när det är grått å slaskigt. Jag har precis lovat följa med ut och åka pulka/snowracer/tefat/stjärtlapp, vad vi nu kan hitta i garaget, imorgon så får absolut inte glömma det bästa; varm oboy!♥


Nytt snöbollskrig imorgon kanske?:)


Jag har varit med min genomsnälla vän Amanda idag. Vi båda trodde i och för sig att vi skulle snöa bort på vägen hem, men som tur var hittade vi tillslut en buss istället och vi fick åka med trots mitt krånglande busskort... Västtrafik kan dra åt helvete (y)
Vi käkade något smarrigt som jag inte kan stava till, och kollade x antal avsnitt av One Tree Hill (vilket är en av de bästa serier nånsin!) När jag skulle gå välte jag SJÄLVKLART ner en hel kruka med paraplyer över hennes hall..l Inte alls typiskt mig, verkligen inte -.- och precis efter det fick vi båda chocken över hur mycket snö jag skulle få halka runt i (eller okej, det var kanske bara jag som tänkte så^^).


Mycket idag och nu är jag trött

Har nämligen
1. Åkt skridskor med Amanda på Iglatjärn
2. Varit hos farmor en kort stund och provat en klänning
3. Varit hos Amanda och snackat och så
4. Solat med Mell
5. Gått på ett danspass på Friskis med Amanda


Men det är ju tur att det är såna här dagar jag gillar mest :D


Attention whore, for sure!

Sitter och väntar på att en viss Madeleine ska ge mig lite uppmärksamhet som den attention whore jag är, men får jag någon?!



GOOOD MORGON BLOGGEN

Börjat dagen med äggmackor, något av det godaste som finns enligt mig :) Är lite ledig idag fram till kl 4 då det är dags för resten av "träningslägret". Toffa sover, pappa smyger runt som vanligt och mamma jobbar. Här sitter jag på min säng. Denna söndagsmorgonen är inte så himla kass faktiskt. Ser fram emot en chilldag med massa tv ♥ 

Puss /m


systemSune bidrar:

foto: Maddes systemSune


Jag är bra TRALALALALA

Ibland vill jag vara klokast i hela världen.
Bara för att kunna komma med något übersmart råd, eller en förklaring till någon som behöver det, någon som jag tycker om.
Men man gör sitt bästa, jag försöker verkligen, och det känns bra!





Sitter för övrigt och försöker mig på att lära mig knyta en makraméknut och det är nog något av det hopplösaste jag gett mig in på en lördagnatt! -.- SERIÖST! Fått en julklapp av min käre kusin och hans tjej, och den innehåller att man måste kunna knyta en makraméknut... Eller, det räcker inte ens med en, det ska vara massor! Så.. får väl fortsätta kämpa, jag ger inte upp !(H)


Skräckfilm NÄSTA!



Scream Queens, ett gång tjejer som har sex med frukter och ligger och skriker med spasmiska ryck på golvet för att inte bli mördad. Allt för att få en roll i Saw, typ 6? Mina favoritfilmer, wiho... Jag ska VERKLIGEN söka!


Med denna minen har jag har det som krävs!


ska vi dela fil?


härlig lördagskväll?

Åh herregud va varmt det är! Åh herregud va trött jag är! Ingen sovmorgon idag inte plus två träningspass och hela dagen spenderad i ishallen! ska ta nåt å käka..

godnatt /M

10-talet med stil

Då var det nya decenniet igång! Vi startade det med att skämma ut oss :D En av våra raketer sköt inte iväg, och den var stor och stod mitt bland allt folk när den smällde. Ingen skadades eller så men pinsamt var det...... Det är bara att acceptera att det är såna vi är! Inte mördare eller nåt, men klantiga och pinsamma... haha!

Imorse när vi vaknade chilla vi lite innan Mell skulle iväg på bio och jag skulle till ishallen med Alice igen :))) Hon blir bättre och bättre men det är så himla svårt att få henne att göra saker när hon är så ENVIS!


RSS 2.0