Jag hade i alla fall det sjukt rolig i fredags, TACK alla som var med!♥ (du var där in my mind Madde ;))

Lat som jag är så har jag inte fixat mina egna bilder, och det tar väl säkert 1 vecka till innan jag gör det, så Karin har omedvetet lånat ut denna till mig :D


t h i s i s E M E L I E ! (...?)







testa själv!


var hälsad, deprimerade småtjej!

Hur jobbigt är det inte då, att när snön har bestämt sig för att stanna (okej, det gjorde den för typ 5 veckor sedan, men ändå) så ska jag ge mig på att köpa ett par vinterskor som jag ska klara av att ta mig fram med på kungsbackas små hala gator, så finns det inga?!
Jag gick igenom varenda skoaffär i förrgår och hem kom jag tomhänt för allt som finns är flipflops och converse! (väldigt snygga i och för sig...)
Nåja, det kanske inte är ovanligt att affärerna är fyllda med det i februari, men i år känns det verkligen helt fel.
Welllll, jag får välllll (HE-HE) beställa något på nätet eller vandra runt och vara c00last i stan i mina svartvita superdojjer med ett gäng deprimerade småtjejer som säger HELLO på...


f u c k f r o s s a n eller Åreresa med familjen Nyqvist, skillnaden är noll!


IT'S A MIRACLE

Alltså, vad har hänt egentligen?! Jag har fyllt 18. ARTON, det är fan gammalt. Och för första gången under min 12åriga skolgång så har skolan blivit inställd. I en hel vecka, på grund av för mycket snö! VAD är det som har hänt?:D

Och till det mest otroliga ..... Jag har  f r i v i l l i g t  städat de två senaste dagarna. Just det, inte timmarna utan DAGARNA! Jag vet, jag måste vara sjuk eller något och jag ska fortsätta med det, medan ni förhoppningsvis utnyttjar dagarna på ett fett mkt roligare sätt !


Jag trivs!




 
ÅRE 2010 - att släkten kan vara så bra ♥


Familjen långkalsong

Familjen Långkalsong har varit på semester.

Vi har haft på oss alldeles för stora overaller...
 
... När vi var ute och gjorde fjället osäkert på snöskoter!
(HAHAHA klicka på bilden och kolla på marcus på skotern bakom, ja dör!XD)

Eller ja, mest oss själva det var farligt för i och för sig...

Åkte massa skidor, i massa fint väder, med massa trevliga människor.
 
Vi fylldes av vääärldens lyckorus efter att ha slagit halvt ihjäl oss Åres kälkbacke

ÄKTA SYSKONKÄRLEK har upplevts... (?)

och jag blev inte bortglömd! Jag blev sjungd för! TWICE! JAG BLEV 18!

Vi firar lite födelsedag...

och åker bandvagn...

för att fira lite till...

och sedan ute, lite till !



...och så la min dator ner och jag ORKAR INTE göra om det som inte finns kvar! ^^ så detta får räcka, är nog bara jag som tycker det är kul ändå :D


mammi ♥

Jag har en väldigt vacker mamma!


jag mår bra.

Jaaa, det gör jag! Jag kan nog inte bli mer redo för SM till helgen för tillfället än vad jag är nu. Jag är inte pepp liksom, bara lugn och sansad, säker och har en sån där go känsla i kroppen. Hoppas på att jag behåller den tills lördag och söndag när det är dags!




TEAMÅKNING

Långa programmet i Milano förra söndagen:



Rösta gärna här på teamåkning som ny OS-gren också! :D

U var det inget inlägg som började på så det ändrar jag på NU ;)

Igår var det lite jobbigt alltså, för jag har tvingat mig att vara hemma varje dag det senaste så att jag kan få ta igen mig lite nu såhär mitt i allt som händerr samtidigt. Dessutom behövde jag plugga. Förra veckan gjorde jag massa att göra-listor för att jag hade så mycket i huvudet och inte kunde komma ihåg allt, men igår hade jag gjort rätt mycket plugg och sådär och det var ju ingen skola så jag satt och gjorde att göra-listor för att jag inte hade något att göra! Hahaha!

Men den här dagen räddade min kära vän Louise när hon messade mig och påminde mig om att hon ju har LOV nu att hon ville ses :D Kungsmässan och Mackedonken blev det innan jag hade min körlektion som förövrigt gick bra :) Nu ska jag och Lojsi snart köra ett danspass på Friskis & Svettis, för taket på Kållereds ishall har tydligen rasat, och det var där träningen skulle varit ikväll.. :S


btw så har jag och Toffa byggt en fett najs snöigloo på våran baksida!

snösnösnösnösnösnösnösnösnö ..

.. överallt! Det är snö överallt! Och det snöar fortfarande! Det är värsta roligt tycker jag att det är så överdrivet mycket snö :D Hahaha


imorse på parkeringen!

Sitter på mitt rum nu och dricker te och myser efter ett pass i ishallen! Fast det var typ inga som var där, för alla var insnöade! Ingen tränare, ingen vaktmästare (=ingen isspolning), åkare saknades.... Ja, det var lite tomt!

Men såhär sugen på att åka pulka har jag inte vart på länge så det kanske det blir idag? :D


19 februari

Nu sitter jag här på mitt rum och borstar tänderna och fundernar på om jag ska kolla på konståknings-OS inatt kl 02.00 eller inte? Hm...

meen viktigare är att ......... IDAG fyller my love 18 år!

♥ STOOOORT GRATTIS TILL HENNE ♥

Hemskt att jag inte kan träffa henne, men jag hälsar här och nu och så ska jag ringa och messa och greja ;) Och så ska hon nog allt få sin present tillslut också :D Miss you honey! Här kommer ett litet rim till dig:


Nu har du levt i arton långa år,
det är nästan värt att fälla en tår,
Vi har känt varann i åtta av dessa,
och du har blivit grym på att messa!

Åren har gått väldigt fort,
men ändå är det mycket vi har gjort!
Stockholmsresan var nog höjdpunkten,
men jag vill göra mer med dig som vän.

Kommer ihåg förra sommaren hos dig,
och vi lyssna på låten när de sa "gay".
Vi snacka också skit och skratta en del,
med dig kan verkligen inget bli fel!

Cookie nose tone var riktigt jävla kul,
men filmen utanför Grönan; den var bara ful! ;)
Jag älskar att tänka på Västervik,
förra årets sommar är av minnen rik!

Nu längtar jag tills sommarlov,
då vi kan gå längs stranden med en hov.
Vi kan fånga snäckor i den!
Det är på den nivån vi ligger, men...

Att vi går vår egen väg, det gillar jag!
Jag vill inte bli som andra en vacker dag.
Men det kommer aldrig att bli någon fara
för det är du och jag, och det är så det ska vara.


  
 




Lillebror

Jag tror att jag har världens bästa!! Så himla snäll och underbar, tro det eller ej ;) Kärlek till dig Toffa!


Päronparty 1991!

I lördags innan vi åkte till Åre firade vi mormor som fyllde 75, i söndags firades marcus med tårta och värme här uppe, jag fyller år på fredag och
IDAG fyller vår söta lilla classmate Renée år!

Jag tycker alla fyller år nu på året, i februari börjar det och i maj är det flest, sen tar det änna slut igen!
Päronen hade visst extra trevligt perioden maj-agusti 1991...?


nästa: masksnack!

Gillade speciellt den sista av Maddes bilder, fin!:)

Precis kommit in efter en mil i längdåkningsspåret, hela kroppen värker! HAHA, jag har klagat på att jag inte fått någon träningsvärk av vanliga skidor, så ville testa det idag... Och där fick jag för det ;)


idag har jag skaffat mig goooooda förutsättningar för en härlig träningsvärk, lärt mig att levern är kroppens största körtel, kollat curling-os tusen gånger om, gråtit en desperat skvätt, kastat strumpor på min bror, trillat, skrattat i solen, trillat, lämnat Svante för sig själv, sjungit GULDET BLEV TILL SAND på volym 20, trillat, saknat mina örhängen, och just det, trillat!

Nu är det dags för en powernap och dusch innan vi ska ta oss till badhuset där vi ska bada lite och sen satsar pöjkarna på öl i baren, medan vi tjejer ska på maskmingel! (...?)

    


Pics from Italy

Min kamera gick sönder i Milano :(...  Men ska lämna in den och hoppas att den går att laga!! Men jag hann ta några bilder där och så hittade jag några bilder på Spring Cups hemsida :)












lov är bäst

för då kan man göra preciiis som man vill! Mellie har sjukt kul i Åre just nu vilket hon verkligen förtjänar, och jag njuter av att vara hemma och ta det lugnt efter några hektiskta veckor med träningar, tävlingar och skola... Och peppar för ännu mer av det! Det är underbart att bara vara hemma och kolla på tv, göra vad som faller mig in och verkligen chillaaa.

Här har ni den bästa chillåten just nu också!


ÅRE, det är lycka det!


Afterski är awesome

IDAAAG har vi vurpat och garvat, åkt vilse, frusit, funnit nya vägar, bytt toppen mot snoppen, kört fast me skotrar, till och med vält, snackat skit om egyptier, pressat fartrekord och djupdykt ner i snö, mulat varandra och konstaterat att vi alla är sexiga i låneoveraller♥.
Just nu Kelly Clarkson i högtalarna och Per Sinding-Larsen på tv, men inget kan förstöra. Vi hånglar upp ciderflaskor och livet bara leker, PUSS!


GRATTIS

... till oss! Eller till detta!

http://ThroughtheeyesofMalcolmandSvante.blogg.se fyller idag 3 månader! Tiden går fort när man har roligt ;)


Milano 2010 - halleguttan!

Orättvis sport. Det är det jag viger mitt liv åt. Helt seriöst, det är inte rättvist. Poängavdrag för inslag som är godkända av Internationella konståkningsförbundet?! ........ Orkar inte skriva mer om det, borde inte heller, så jag säger bara orättvist.

Men även om vi blev missnöjda med poängen blev vi desto nöjdare med långprogrammet igår!(Y) Trots tre fall sa våra tränare att det var vårat bästa långprogram hittils! Jag kände det när jag åkte också, det var så jävla roligt och så jävla underbart att bara flyga fram på isen med det goaste (scheekigaste) laget! Ni är bäst ♥

Hoppa runt i en cirkel, that's what we love to do

http://www.youtube.com/watch?v=L5QCBtIt_b4

JAG DÖR!


OOOOH baby baby it's a wide world (8)

Lyckades aldrig packa klart igår, träffade 3 små pöjkar istället (eller ja, två korta och en lång^^), så nu har jag det ROLIGA kvar -.-
Men typ hela världen har fått fnatt på Alla hjärtans dag så jag har i alla fall bra musik på radion så det går lite lättare:) Vad är grejen med att tjejer alltid packar som om de ska va borta i 3 månader istället för 1 vecka?! Jag kommer aldrig använda allt! ...Undrar hur Madde♥ gör när dom åker på tävlingar... De har förresten fint väder i Milano idag, hon gick runt i linne sa hon! Inte alls orättvist... Och här packar jag för att åka 12 timmar uppåt i landet till ännu mer snö... (y)

Nu är jag i alla fall strax klar, så sen blir det bara att hoppa in i duschen innan vi ska vara på Esters för att fira mormor :) och efter det åker vi. Så missar att umgås med pipööööl idag, men jag ska få köra så, får se det bästa ;)

TRRRRREVLIGT LOV! det ska jag ha!


lycka till, bebbe


Gooooooomorron!

Vaknade halv sju trots att jag kunde sova till åtta, men det gick inte^^ Så nu har jag legat och väntat på att klockan ska bli åtta med den här typ.

Sist jag och Madde skulle försöka för typ trettioåttonde gången att göra klart vår sthlm-film så var det SÅKLART något nytt som gick fel, så vi underhöll oss med detta istället :)))))))




Och WUPPS så är klockan halv nio, satsa på att missa bussen idag igen?


I ÅR ERE ÅRE som gäller!

På lördag åker vi upp till Åre, HÄRLIGA lördagkväll som jag ska spendera ingen annanstans än i bilen ♥
Nu måste jag nästan övertala mig själv att jag inte kommer sitta där uppe och lida av tristess och vilja hem till alla igen, så tittar på massa bilder från åre -08 och tänker på allt kul vi planerat att göra. Och 2 födelsedagar ska firas, det måste ju bli bra! (...?)

PEPPAR THE IRON!

 
  


Gonatt Godingar!

Jag vet inte vad det är, men det är något som gör mig ständigt orolig/nervös/rädd för något, legat vaken flera nätter bara för att jag känner hur hjärtat slår jättehårt och jag är orolig för något. Det går ut över hur jag beter mig och allt skiter sig och det läskiga är att det var såhär för precis ett år sedan också så, FUCK FEBRUARY :D



meeeeen, jag har det nog rätt bra ändå!


snabbis!

Tänkte bara slänga in ett snabbt litet inlägg hihi :) Kom just hem från träningen, och det känns bra att vara hemma i hyfsad tid för en gångs skull så att man hinner göra lite när man kommer hem också! Så nu när jag har tid ska jag packa lite och kolla på tv innan det blir läggdags.. Milano i övermorgon! :D Fasen förresten, jag måste bestämma mig över mina i-val som ska in imon! Jag har fem kurser jag vill gå men kan bara gå två av dem. Jag lovar att jag kommer sitta där imon och typ singla slant om vilken det blir, för jag kan inte bestämma mig för sånt.


coolest thing ever :D


FC Barcelona och jag.




Emelie och pappa på Jysk:
Emelie pekar på ett påslakan med hela svenska fotbollslandslaget: ett sånt vill jag ha!
Pappa slänger en snabb blick och kläcker ur sig: eh, så du ska ligga med hela landslaget du..?
HA   HA. emelie rodnar, pappa skrattar.

A Night To Remember

Söta Salem al Fakir gick vidare till final tack vare VÅR röst!
Mistah Singel gick tyvärrrrr inte vidare, trots VÅRT stora stöd :( Vi sänder en värmande tanke uti natten!




















This is it

Före:

Efter:

I dare you to... cut


Melodifestival och cut cut

Idag är det visst första deltävlingen i Melodifestivalen, något jag helt missat? Men pappa Schwarz påminde mig så jag och Madde kan nog kolla efter vi är klara med prio ett för...
Nu jeeeeeklar ska här KLIPPAS HÅR! :D

wish me luck ♥


Hallå bloggen!

Kom just hem från en  trevlig kväll med gamla godingar! Jag njuter och passar på att vara uppe ett tag på en fredag, eftersom det inte är någon morgonträning imorgon för Team Spirit :) Det känns skönt, och kvällen var mysig så nu är jag glad! :D Så jag ska passa på och sitta uppe en liten stund till och njuta av att vara glad, haha!


bilden tagen under en sjukt go period av mitt liv!


För att komma med något positivt...



Den här låten är bra :) hihi

SÅ MYCKET

Ännu en irriterad dag. Den var iofs skön tills alldeles nyss, men efter att jag snackade med min franskalärare om ett prov jag inte kan göra nästa vecka för att jag åker till Milano har jag bara varit arg. Jag hatar att vara arg egentligen, jag brukar tycka att det är onödigt, men jag får sån ångest och blir så stressad över allt som måste göras på så kort tid! Helgen efter lovet ska jag till Stockholm fre-sön, och under veckan efter det har jag 4 olika redovisningar/prov/inlämningar. Hur ska jag hinna förbereda för det plus de 3 proven veckan direkt efter lovet. Kommer seriöst gå under. Förstår inte hur logiken går ihop i det. Det gör det antagligen inte och det är därför jag kommer gå under. Jag orkar inte.

Om någon känner för att slösa bort 17 sekunder av sitt liv på något ovärt....

... så varsågod och läs!


(L)

PAPPOR <333

GAAAAAAAAAAH

Just nu sitter jag och mellie och beklagar oss över att folk inte gör sitt jobb! HUR JOBBIGT ÄR DET INTE DÅ??!?!??! Först busschauffören som mellie berättade om, sen har en bankman sagt fel till mig och min mamma när vi skulle fixa ett internet-inlogg till mina bankkonton till mig, så det tog 4 veckor för mycket och nu när det väl funkade, så wupppps! Någon hade glömt att ett av "mina" konton stog i mammas namn! så jag kan inte fixa med pengarna mellan dem ändåååå! GAAH jag får verkligen damp! PLUS att den körlektionen som jag hade bokat idag tydligen inte var idag, de hade bokat den imon (jag är säker på att det var DOM som gjorde fel och inte jag, för jag vet att jag inte kan ha bokat en körlektion en tid när jag fortfarande går i skolan!).. så nu måste jag gå upp och ha lektionen imon kvart över sju PÅ MORGONEN :S PLUS att jag itne får tag på elin som lovade att hjälpa mig ett fylla i ett formulär till tyskland-resan med skolan.... -.- det sista har iofs inget med att folk inte gör sitt jobb att göra, men det var en grej som irriterade mig bara.................................

andas lugnt nu, madeleine, andas lugnt.

Västtrafik förstörde min dag, F U

Idag när jag gick av bussen var jag så arg att tårarna sprutade!

Bussfan var typ trasig och det resulterade i att den körde förbi min hållplats. Jag ropade på busschauffören som typ tyckte att jag var dum i huvudet som inte visste att bussen var trasigm så jag blev sur. Bara för det så körde han lite extra långt förbi och när jag sedan tog ett steg ur bussen så sjönk hela jag ner, snö upp till halva låret! 
Där stod jag, begrav i snö i diket på en 90-väg och var så arg att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Så jag stod kvar. 


u suck


Jag älskar oss


My wish for tomorrow:

 SKOLAN INSTÄLLD, ALLA ELEVER HAR SNÖBOLLSKRIG PÅ INLAG!!!!!



Varför inte göra det bästa av detta sjuka väder liksom, det hade varit SÅÅ värt! :D men jag gissar på att den enda som frivilligt står på inlag imorgon är jag...





WELL WELL, PUSS OCH HOPPA I SNÖ!


ORKA att jag ens bryr mig x)

Alltså, av ALLA i hela Sverige så är Magnus Uggla den som jag inte vill ska ha en blogg, bara för att det förstör själva grejen... Liksom. Och vems blogg råkar jag klicka in på av en händelse, om inte Magnus Ugglas...?!


INTERNATIONAL

Jag kollade just lite i bloggen och nästan ingen rubrik på ett inlägg är på svenska! Hahahaha Mad and Mell goes språkkunniga! (Y)

hold on to that feeling



underbar

Friends are like potatoes. If you eat them they die.

Sitter här och orkar inte börja förbereda mig inför redovisningen imorgon, wihooo!

Är i alla fall ensam hemma och nyss ringde det på dörren så jag fick masa mig upp ur fåtöljen för att öppna. När jag tagit emot det han kom för att lämna och vänder mig om får jag syn på mig själv i spegeln och börjar skratta^^ Frös som fasiken förut, så stoppa linnet innanför jeansen, så när jag öppnade dörren stod en halvborta tjej med linnet i jeansen som typ går upp till armhålorna (y) XD im so hottttt! (H)



Får ju se det från den ljusa sidan, han kunde ju faktiskt haft oturen och mötts av denna tjejen i dörren istället ;)



we've become famouZzZzZzZzZzZz




RSS 2.0