Halva tiden har gått

..sedan Emelie åkte till Grekland. Mer till och med! Nästa fredag kommer hem igen till Kungsbacka och MIG (H) För det är jag som har saknat henne mest :)))

Och vet ni vad? Jag sitter HEMMA och skriver detta! För nu funkar internet. YES!! Mammas förtjänst :) ♥ Och Mell mår FIINT nere i Grekland nu! Åh, så skönt att höra :D Och de verkar ha grrrrrymt kul där nere!






Själv har jag kört bil i Göteborg idag med min kära trafikskolelärare Bengt♥ och en som hette Alexander, och det gick väl ändå rätt så förvånansvärt bra skulle jag säga ? Haha, spännande var det allt i alla fall! Ikväll blir det grill i Mölndal med några saknade konståkningstjejor :) Det är så UNDERBART med lite planer, för jag har varit sååå rastlös och uttråkad det senaste nu när jag inte haft något av det jag behöver mest.. Internet, Alex och Mellie framför allt. Men imorse fick jag ett långt telefonsamtal från Alex och så har jag ju internet nu, vilket betyder mer kontakt med Mell förhoppningsvis :))) Det är på rätt väg i alla fall! Gud, jag har varit så uttråkad de senaste dagarna att jag börjat läsa "Män som hatar kvinnor" faktiskt, haha, men den är förvånansvärt bra ;D Jag rekommenderar den (H)

Ha en trevlig kväll gott folk!


Midsommar and Midsommardagen

Helloooooooo folket!
Jag (Louise) fick äran att skriva ett litet inlägg så här får ni ;)

Midsommar började iaf hemma hos min klasskompis Anna. Grillmys, snack och dans.
Efter det gick vi hem till Mikael där vi träffade lite mer folk, spelade musik, kubb och fotboll.
Vid 11 tiden drog vi in till stan där utmaningen var att komma in på pubben (20 års gräns)! Vissa lyckades, andra inte. Avslöjar inte vilka XD

Kvällen drog mot sitt slut. Vi käkade lite snabbmat på Campino innan vi mötte upp Coffe som vi sov hos. Kan avslöja att det är INTE KUL att knö 4 pers i EN säng!!

Dagen efter är aldrig rolig men jag och Madde fick iaf till en liten tripp till Vita sand där vi BADADE i det iskalla vattnet. Pigg blev man ju iaf! :)

Nu sitter vi i ett föräldrarlöst hus och chillar vid tv:n med chokolade och HOUSE OF WAX.

Ha en fortsatt go kväll people <3



ps.
Runda flingor heter CHEERIOS, INTE kalaspuffar Madde!! <3

@ farmor och farfar's

DÅLIG TIMING!

Detta har båda vi två drabbats av denna veckan. Mellie har halsfluss nere i Grekland, och jag har inte haft nåt internet på hela veckan och Alexnader ska till Roskilde Festival imorgon... Så nu går hon på penicillin och jag sitter hos farmor och farfar och snackar med min pojke!

Hoppas nu att hon frisknar till där nere snart ♥


sommarlovsbesvär

Jag saknar redan Melliiiie :( Hoppas hon har det fint där nere bland grekerna nu efter andra dagen! Här hemma är livet okej. Sommarlov, men ÄNDÅ har jag inte tid för något känns det som -.-


Fredags

Ett litet irriterande problem jag har just nu är att jag trots allergisprutorna jag tar får kli i ögonen av gräset och att jag preciiiiiis bredvid varje öga har fått ett äckligt bett! Som gör att det kliar ännu meeer! HAHA


Och! Rebound – Hurricane är bra

Preciiiiiiis lärt mig hur man packar en väska.

Sitter här nu, 01.17 och har precis packat klart min ryggsäck inför Grekland i ARTON dagar! Som tur är har jag Joakim här, för annars hade min väska varit packad för 18 veckor, typ ;)

Vi får se hur ofta jag hittar någon dator där nere, men under tiden så hoppas jag att MADELEINE skriver flitigt ;) och lägger in massa bilder när hennes kamera är hemma från Danmark igen!


Ha det så kul, för det ska jag ha!

PUSSSSSSSS! ω



party every day

Sommarlov!

Det är egentligen allt jag behöver säga. Men..... neeeeeeeej ;)

Igår var en spännande dag för min del! På dagen var jag på Stora Holm och körde halkan, och det var inte helt fel ;) Rätt skoj! När jag kom hem runt 19 var det dags att göra sig i ordning för att dra in till Göteborg C med Julia och Elin och Sticky Fingers! Tur som vi hade var där några sjyssta norrmän som bjöd på flera omgångar drinkar, haha, ROCKIN'


Här låg jag förut idag och schteeeekte!

Fick sova hos Julia :) Och imorse när jag kom hem var Toffa hundvakt? Så fick leva dagen med en hund i huset. Lite random sådär. Men jag iaf snacka i några timmar med min Alexander i våra nya coooola headset :) Och när han skulle in till Århus och fira lillasysterns födelsedag, så jag satte mig i solen med teoriboken i knät! Underbart väder förövrigt :D
Och just pga vädret så ska jag och min andra halva Emelie tillsammans med sockersöta Amanda åka till havet och ha det mys ikväll :))) Life could hardly get any better!

Tro det eller ej...

... men vi har faktiskt ett liv utanför bloggen! Det är sant kära läsare, vi är lika mänskliga som ni trots att man inte kan tro det :))))) Därför tänkte vi uppdatera er lite.


DETTA HAR HÄNT:

Vi missade bussen hem, vi hade båda två klänning det var snorkallt, vi GICK från Kungsbacka mot Särö.
Den natten gick Madde till sängs med en minst sagt kraftig Herr Emelie?


Kampen om Kungsbacka. Aranäs i orange, kunde vi annat än vinna rubbet? NEJ


GREEN DAY BABY!

    

Skolavslutning slaaaash klassfest @ Jasmins





solig daaag :D

Hamburgare deluxe: Biffar i semlebröd is tha shit!

På vägen hem från allergimottagningen (slash begravningsbyrån? tyst som i graven....) så var MadeleineSuperkleine, TROTS namnet, en riktig friskus! Hon speedade på med raska steg uppför backen bakom Engströmska och fick vara med om denna syn:

Emelie, inte lika alert i benen... Hon kämpade sig upp till toppen, för att försöka nå MadeleineSuperkleines nivå.


YEAH, WE ARE SCHTEEEKING ON OUR WAY BACK HOME, KIDZ


STAMP ON THE GROUND, jump jump jump jump

Vänner små, AJM AT MADDES PLEJJJS !
Vi c00lingar har hängt på allergimottagningen, och sen berättade jag om att vitlöken mirakulöst gjorde sitt jobb(!), så vi traskade vidare till HOMEBUY för att köpa just vitlök.
Så nu har vi tryckt i oss vitlök, dregglat över hela köket, framkallat KARAKTÄRISTISKA dubbelhakor, tittat igenom massor av systemSunes bilder, chillidillat i solen på Maddes baksida och nu är det hamburgare som är på gång, smarrrrrrrrigt!

BRB, efter las hamburgesas!!


Amandas lilla hus

 

Så himla fin.

Nix, nu ska jag stänga av och lägga mig! För tro det eller ej, men jag ska jobba imorgon. Det är sant, latmasken själv ska JOBBA! Och det kunde inte passa mer perfekt att det inte är mer än 3 timmar, på golfbanan 2 minuter bort :)
Tillsammans med min kusin ska jag vara ledare för ett gäng golfspelare, hoppas det blir fint väder så att det är härligt att vara ute.


BLAD OCH BARK
GODNATT ω


Vampyrerna tar avstånd från mig ikväll

Precis tryckt i mig 2 klyftor vitlök, bara sådär.
Man kan tro att jag är rädd för att Edward ska komma och bita mig eller något, men icke sa nicke!
Jag är desperat efter metoder som botar min envisa förkylning så att jag kan få pussa på min pojke samt åka iväg frisk till värmen!

Så utöver kinesiska mirakeltéer, c-vitamtabletter, te med honung, vattenflaska efter vattenflaska, halsduk och tofflor och isolering från omvärlden, så har nu Erik fått mig att svälja 2 vitlöksklyftor! Det ska tydligen hjälpa mot allt, jag hoppas han har rätt.


GRATTIS PUTTE

IDAG fyller min kära bror år :)
Kära var kanske att ta i? För ibland (rätt så ofta) är han bara jobbig och retar gallfeber på mig och jag vill bara skrika eller kasta småsten på honom! Men samtidigt så kan han vara jätterolig och stöttande och faktiskt låta mig vara hans storasyster, på riktigt.
    

Fjorton år, helt sjukt. För mig är han fortfarande två äpplen hög och gör allt som jag säger åt honom att göra, men det är nog dags för mig att inse att han faktiskt är rätt stor, snart kommer växa om mig och det kommer vara ombytta roller. Det är okej, så länge jag får vara hans storasyster, på riktigt.

Han är nog min kära bror ändå.


"mammaaaaaaa, Patrik putte mig!"
"Jag heter inte Putte, jag heter PATRIK!"


EMO ♥


alexander



jag ær i danmark :D

sjukligt maktgalen


Drabbats av en fantastisk hosta som fått mig sova dåligt om nätterna och stanna hemma hela helgen, men imorgon tar jag makten tillbaka, MOAHAHA! ....ehm, ja. Då ska jag grilla och fira en födelsedag med två av mina närmsta vänner, med eller utan hosta.
På tal om födelsedag, min lillebror (som inte är så liten längre...) fyller år om två dagar, dags att börja leta desperat efter en present till en fjortonåring!


HÄRLIG KÄNSLA -.-

Jag har gått från mitt rum, upp för trappan, och satt mig på en stol i köket, inte så ansträngande för en frisk människa. SYND FÖR MIG att jag inte är en frisk människa då för nu är jag HELT SLUT. Hatar att vara sjuk!



Madde är i alla fall i Danmark hos Alex nu :)) hoppas hon har det tusen gånger bättre än vad jag har, för det S U G E R att sitta hemma i min ensamhet och hosta som en liten blå.


Mellie och Maddes första sommarlovsvecka:

  • Äta pannkakor med sylt på
  • Åka inlineees
  • B-A-D-A !
  • Gå ut!
  • Sova tillsammans och peta varandra i rumpan
  • Umgås med allas våra Svante och Malcolm ♥
  • Ta summerpiczzz (H)
  • Ha grillkväll med folk hihihihiihihih
  • Tälta (MED TÄLT DENNA GÅNGEN)
  • Chilla på en luftmadrass i en sjö och sjunga!

 


Dålig dag -.-

Nu tänkte jag berätta lite om min häääärliga dag för er!

Jag "hade" inga lektioner i skolan, men ändå satte jag klockan på 9! Bra början tyckte jag :))) Skulle skicka ett arbete till en kompis som behövde så gick till skolan ändå vid typ 10. Då regnade det. Jag hade förberett mig på att cykla, men cykelkedjan hoppade av sekunden efter att jag satt mig på cykeln. Så fick i regnet utan paraply! Efter att jag har varit i skolan gick jag till Kungsmässan för att växla pengar till min danmarks-resa på fredag och för att köpa en avslutningsklänning. Där gick allt bra iofs, jag träffade till och med Renée! Hon var iofs inte heller på så bra humör, men aa. Bara för att få lite ny energi köpte jag till pommes och satte mig sen på biblioteket och plugga körteori, tänkte att jag skulle försöka klara en teori-fas nu denna veckan. Det var här jag gjorde misstaget. Eller jag? Nej, inte jag. De som skrev den där lappen där det står vad man ska plugga på inför varje fas. För det står ju fel på den lappen! Så när jag sedan satt på körskolan - hungrig och trött - klarade jag inte fas-jäveln för att jag hade pluggat på sånt som inte behövdes? Så klarade den inte fast att jag försökte 3 gånger! Gaaaah! Tack farmor iaf som hämtade mig så att jag slapp gå hem i regnet också ♥

Just nu hör jag ord som "försäkring", "last", "registreringsbevis", "tjänstevikt" och "släpvagn" i mitt huvud hela tiden...... Så nu ska jag fanimej klara den dumma fasen hemma ikväll istället!


Juni, juli, augusti, för vindarna är varma då (?)

Vad hände med det fina vädret som inledde juni, typ, så bra som det bara är möjligt?!
Det ska tydligen regna imorgon också, kuuul skolavslutning :(

Får hoppas att det kommer tillbaka i alla fall, så att ni får liiiite bra väder medan jag, SOLSTRÅLEN SJÄLV (självgod sa du? nejjjj :)))), lämnar landet för att sticka till Grekland med Erik!

 

 
 
   


sprider hat över internet

Jag har inte ens tänkt på det, men nu är sista skoldagen i årskurs 2 avklarad, äntligen!

Idag har varken jag eller Madde några lektioner, tre inställda av tre möjliga, awsome (HHH)
För att fira att jag är fri för all framtid från Boels spanskalektioner, så har jag bjudit in mig själv och Natalie på pannkakor hos Joakim idag! Får bara hoppas på att han kan göra pannkakor, för det kan inte jag :S och Natalie ska alltid ha sina så degiga, så pannkakspartyt hänger på jocke nu!(H)

 
Sist jag och pappa hade pannkaksfrulle,
det var gryyymt gott så kraven är höga! ^^


För övrigt, så hatar jag chatten på facebook! Det är den som är skyldig till allt hat på internet! Är inte det den jobbigaste tekniken någonsin att skriva på den? Helt plötsligt lägger den av, eller så kan man inte skicka, den är pytteliten och märks knappt när någon skrivit, orkar inte krångla så^^ Tacka vet jag msn ♥


GREEN DAY

Sitter nu hemnma och käkar lite nattmat efter en sjukt najs konsert med GREEN DAY på Ullevi! :D Det var frånn början bar vi två, ´men sen träffa vi också Alexander, Kickan, Anton och Joakim! However, så var det feeettt! Fan va grymma de ääär!

I wanna be the minority (8)

Finns inte så mycket mer att säga än att Green day ÄGER


TIME OF OUR LIVES

Bloggtips!

Emelie och hennes blogg
En mycket spännande blogg som verkar handla mycket om en mycket omtyckt celeb, nämligen Renée Peterson! Ett hett tips för alla er som älskar henne och allt som har med henne att göra.

Renée och hennes blogg
En anna rekommendation jag kan ge er, är Renées egen blogg, där alla våras Emelie Olson blivit intrevjuad idag! Ja, det finns gott om kändisar i Kungsbacka!



PARTEEEEEEEEEEEEY

Tänkte bara, eller nä jag vet inte vad jag tänkte :)

nu ska emlasemla fortsätta pluggeliplugga, KISS SHARK !


RSS 2.0