jag ska flyta fram i mitt paraply



Inatt hoppar vår trrrevliga klass på bussen till BRYSSEL!!!! Kommer antagligen få en trrrög resa på 18 timmar, men å andra sidan har vi finfina BrysselPyssel att sysselsätta oss med i bussen!

Nu är det såhär, att min ÄLSKADE dator totalstrejkar hemma </3 och skolans datorer vill inte ladda upp bilder på bloggen? YEAH..........

meeen... vädret ser ju lovande ut?


Halva inne

Här sitter vi i våran partysal där allting händer :) Så att ni vet liksom.

Igår lärde vi oss att man aldrig kommer fram! Filosofins tankekraft trädde in i våra hjärnor och vi försattes i ett härligt filosofiskt rus. woaaaa <3
T.ex. pilen kommer aldrig fram, och slutsatsen av detta är att man aldrig kan ha halva inne! Tänk på; När vi ska göra high five, SIKTA BAKOM HANDEN! När ni ska sätta er ner, sikta UNDER stolen, när ni ska spotta på någon i en kö, sikta på den bakom! Så löser sig allt, vänner små :))

Vi ville bara delge den här viktiga informationen, annars kommer man ju aldrig fram!

Busy weekend!

I fredags var jag på Liseberg med Burken Erik och kollade på Kapten Röd, sen drog vi till skateparken i Götet och kollade lite skate och så. Sjuukt coolt att se ett sånt ställe på riktigt, wooah :D

I lördags snacka jag med Alex över skype lite, sen drog jag till Kungsmässan med Louise där vi uträttade lite ärenden och köpte lite hemligheter som vi sedan pysslade med :))) Sen powerwalkade vi lite, och på kvällen gjorde vi oss i ordning här hemma hos mig innan vi drog ut på krogen! Karisma med tema Seven sins! Sjukt skoj kväll med massa dans, galenheter och ont i fötterna! GRATTIS LOUISE 18 ÅR :D



Igår gav jag min första röst till Sverige på förmiddagen innan jag åkte jag till ishallen i Tuve och skulle träna några små, men ingen kom, haha! Infon hade varit lite dålig, så jag och Emma åkte lite själva och planerade program istället! Och igårkväll var jag, Amanda, Marcus och Helena på Louises släktkalas faktiskt vilket var sjukenajs! Hård men väldigt värd chokladtårta!

Efter skolan idag drog jag och min lilla famillia till Ullared där vi köpte lite grejsimojs och kläder, helt underbart! Nu går jag och lägger mig och förbereder mig för ännu en spännande dag imorgon hihi ;) Ha det gött haaj!

jag är så stolt över mig själv


259 dagar kvar till studenten

Igår hade vi studentmössprovning. Där kom äntligen känslan om att jag verkligen ska sluta skolan, och det var på verkligen tiden! Kan inte fatta att jag redan gått mer än 2/3 av gymnasietiden + 9 år i grundskolan. 

Fast å andra sidan.... På tiden? Mycket kommer att hända innan, och jag tycker egentligen att det är väldigt tidigt att redan börja skicka beställningar på detaljer som assecoarer, vilken färg man ska ha på pluppen på mössan, vilket färg på bandet osv. 259 dagar! Jag ska vakna upp 259 gånger till, äta frukost, lunch och middag 259 gånger till, gå på toa 259 x ca. 3-4 (vilket blir ungefär 906) gånger till... TVÅHUNDRAFEMTIONIO GÅNGER. Det är faktiskt rätt mycket ändå. Eller, det är jävligt mycket. Fan, jag har 259 dagar kvar innan jag tar studenten?! ....... Åh, jag orkar inte.


någon har varit aktiv!


OSKULD




Spotifyreklamen bad mig att gå in på minoskuld.nu, och jag gjorde som jag blev tillsagd.
Ser man på! Folkpartiet har visst full koll på min lilla röstoskuld. Duktigt av dom


Imon drar vi ut igen!



Jag är ba såå peppad på orientering i Rigortorpet med skolan imon, alltså omg!

Efteråt ska jag i alla fall åka till Danmark och min kära Alexx där jag ska spendera helgen, wooah! Och ikväll ska jag och mina tre vänner Mellie, Svante och Malcolm kolla på film, nämligen The Last Song! Den kom ut på film igår, that's why. Det kommer bli en najs kväll och en najs helg, men frågan är hur najs morgondagen kommer bli? ;)

SP3E ♥ Svenskalektioner


Om man ska klaga, så ska man klaga rätt :))

Livet är fint.
Vänskap är fint.
Blått är fint.
Kärlek är fint.
Skratt är fint.
Snygga jeans är fint.
Värme är fint.
Existens är fint.
Närhet är fint.
Familj är fint.
Runda kanter är fint.

Det är fint att vara fin.


skolan är fult.

HOME, SWEET HOME

Vid halv tre igår landade vi i kalla lilla Sverige igen efter 5 sjuuuukt trevliga dagar i Italien! Vi har shoppat loss, turistat, avgudat italiensk glass, tagit bilder i massor, skaffat fejkad munherpes, fått fötterna fulla med skoskavsblåsor, tryckt i oss massa go mat, gått vilse, varit rädda, varit glada, varit trötta, varit onyktra, varit trevliga, varit svenska, och haft det allmänt FINT!



Tyvärr laddade min kamera ur sig under tiden jag la in bilderna på datorn så det ligger bara hälften där, så är inte så taggad på att krångla med det nu, så resten kommer när batteriet är fullt! ;)


Nu ska jag inte vara sån, men...

detta känns faktiskt lagom kul...


Chill lördag helt enkelt

Igår var en riktigt seeg dag i skolan, jag var såå himla trött efter bara 6 timmars sömn :/ Varför är det bara jag som blir så trött om jag råkar sova för lite en gång? :/ I vilket fall så kändes de 7 timmarna jag var i skolan som minst 15...

Efter skolan däremot åkte jag och Erik-Burken hem till honom och bl.a. käka pannkakor, gjorde en eld på ett berg som vi satt vid i några timmar och kollade på en halv film. Idag sov jag ända till halv tolv, snackade lite med Alex-ponken som hade tappat bort sin mobil när han var ute igår :/, och sen började jag skriva CV och kolla runt på jobb och lite sånt ;) Tog en paus några timmar senare och åkte och handlade med mamma, men på vägen hem blev jag illamående och började svettas, så nu ligger jag här i min säng och vilar mig med en go barnfilm. Har druckit lite blåbärsté och käkat mintchoklad och tycker lite synd om mig själv. Det blir nog en chill kväll hemma, eller så åker jag till Erik och kollar klart på den där filmen :))) Får se vad jag orkar och känner för.


Den här bilden sitter på mitt CV ;)
It's from London!


Ha en trevlig lördagskväll gott folk!


Italy baby!

Så himla typiskt mig att glömma bort att det är sovmorgon idag. Så jag sprang (krydd...) upp kvart i sju imorse och insåg inte förrän tjugo i åtta, när jag var klar, att min buss inte går förrän om en timma och 50 minuter...

MEN det gör ingenting för jag har packat runt lite i min väska, för IDAAAAG åker jag och mina två små vänner Natalie och curryKarin till Bergamo! Det är så spännande, ska bli så himla kul! Fem dagar i Italien med två av mina närmsta, det skulle väl ingen klaga på?

Så idag ska jag speciellt passa på att säga hejdå till lilla angelica, BAMBU-BFF, min älskade pöjk på sjutton och ett halvt, och sist men absoluuuuut inte minst, MADELEINE SUPERKLEN! ♥



Man är inte vuxen bara för att man är arton. eller HEHE, inte jag i alla fall.

WOW, läste precis Madeleines inlägg här nu och inser vad avis jag är på den tjejen alltså! Jag vill också ha min mobil (SVANTE♥) full med bilder på en förvriden tjej :)) Hittade ett inlägg på Maddes wall på fejjan och det verkar vara samma tjej, TUR att hon har henne, som påminner henne om att man inte nödvändigtvis måste vara vuxen för att man är 18!

Däremot så har jag också upplevt det där jobbiga hej-jag-är-äckligt-vuxen-känslan idag! Var på golfträningen och min tränare kommenterade att jag måste känna mig vuxen nu när jag får rösta, PÅMINN MIG INTE.


Uuusch va vuxet!

Kom på mig själv förut idag när jag satt ute och pluggade i solen; "Här sitter jag med mina tråkiga papper, käkar skorpa och dricker kaffe"............................................... Sen kom jag också på att jag ju snart ska vara med och rösta! Så just där, när jag satt där och smutta på mitt kaffe, då kände jag mig äckligt vuxen.

Som tur är har jag mina barnsliga vänner kvar! Renée påminde mig om det när hon förut busringde till mig :) Tack! Men annars är det bara att kolla bland mina foton i mobilen, för ja, hälften av dem är egobilder på en viss tjej som går i min klass, men som jag har känt sedan 4:an, som börjar på M och slutar på ellie. Hm, vem kan det vara?





RSS 2.0