liten bilduppdatering sådär


Istället för att packa så provar jag kläder och lägger över bilder från kameran till datorn och ser man på, den har inte blivit tömd sedan början av december!

 
4/12: Modellab med Natalie och MadeleineN :))

Please follow the rose petals.
8/12: En liten del av min romantiska stig när jag och Joakim hade varit tillsammans i ett halvår.


6/1: Fika på naam och sedan en mysig stund hos självaste mystjejen, AMANDA.

13/1: Min pojkvän är beroende av bloons eller vad det heter, och min favvotjej är knäpp.

14/1: Bowling med halva släkten typ, plus räkan!

28/1: Tjejmiddag med mina godingar KARIIIIN och Natalie!

29/1: I slept with spiderman
 
30/1: min fina!

Nä nu jäklar är klockan mycket, om cirkus sex timmar ska jag släpa med mig resväskan ut i bilen, kanske bör försöka fylla den med något nu också... Och besöka John Blund en stund. 

Wish me luck!


Jag är bortskämd.

I tisdags blev han jättesjuk, feber och helt orkeslös, självklart åkte stackarn på influensan. Och nu sitter jag och saknar honom lika mycket som jag älskar honom, men när jag räknat efter så var det bara två dygn sedan vi träffades, TVÅ DYGN?! Mina två senaste dygn har känts sju gånger längre, som nyhetspausen mitt i fredagsfilmen på tv4 ni vet?

Man blir lite bortskämd när man går i samma klass som sin pojkvän.

För övrigt, väldigt dålig tajming eftersom jag inte bara åker till Gran Canaria på lördag, utan jag hade även småplaner för att kompensera att jag missar alla hjärtans dag! (som jag kanske är den som sett mest fram emot i och för sig^^) Men jag får väl hitta på en egen dag, när han är frisk. 14 mars kanske? Alla marshjärtans dag. Då tar vi mitt rymdskepp, joakim och jag.


Krya på dig, älsklingspojke



bröstnöt, som omväxling menar jag

Jag kan erkänna att jag inte hade en aning om vad chestnut är för färg, det låter bara skumt. Men inte stoppar det en spontanidé (♥) inte!
I måndags kände jag nämligen ett enormt sug efter en ny hårfärg, så efter mysträningen i simhallen lockade jag med mig Joakim och Natalie till coop. Plockade med mig två förpackningar chestnut, schampo för färgat hår och två bananer. Vips, en timme senare hade mitt trötta, TRÅKIGA hår fått lite spontan omväxling, yeah. 
Jag är nöjd!


så kan det gå, en rödbrun valnöt!


this is me, then

4 december förra året var jag, Madde och Natalie på modellab. Idag, sisådär 2 månader senare, tyckte jag att det var läge att trycka in skivan och spara mina tre små bilder på min dator.
Man kan inte alltid hänga med i svängarna, faktiskt.





R.I.P. Svanti

Tekniken är inte på min sida. Min bästa vän och laptop gick ju i graven i höstas och istället har jag pappas gamla laptop. Inte kan den ersätta min HP inte, men den duger bättre än ingen.

Slöddrige Svante har gått ner sig allt mer och jag tror minsann att han fått diagnosen alzheimer. Han totalraderar mina sms ur minnet lite när han känner för det! Samtidigt så är vissa menyer helt svarta, så jag får genom matematik, sannolikhet och en gnutta tur gissa vad jag ska trycka på.

Jag har stått ut med hans små skavanker, jag älskar dig precis som du är liksom, men nu i torsdags blev hans funktionshinder för mycket för mig. Då försvann massa nummer, och eftersom kontakt-menyn är en av de som är helsvarta kunde jag ju inte ens lägga till numren på nytt. Aj aj! 

Samtidigt som mina grejer går sönder så vill jag ha en riktig kamera, och pengarpengarpengar. Min födelsedag närmar sig med stormsteg och jag har ingen aning om hur jag ska prioritera, vad som ska hamna högst på listan.
   

Kära Svante har varit med om det mesta. Bevittnat mig peta Yoda i näsan, fotat Erik kissa i grekiskt vatten, madeleinEmelie x1000

You're so mean, when you talk about yourself


Oh, pretty pretty please, don't you ever ever feel
Like you're less than fuckin' perfect
Pretty pretty please, if you ever ever feel like you're nothing.

RSS 2.0