frulle-erik, curry-karin, mys-amanda

Igår var första dagen på lovet (förutom julafton) som jag haft planer och någonting att göra hela dagen. Har längtat efter det! Tycker det är så himla tråkigt att inte ha planer, så det kändes himla fint.

Startade med en frukost på Karma med Erik, grrrrymt gott! Kan jag verkligen rekommendera, dit tänker jag släpa med mig flera för att starta dagen. Fick även julklapp från honom, två fina armband som definitivt kommer bli nya favoriter ;D

Gick sedan till Kungsmässan för att byta några av hans julklappar, men stället var ju fullt med folk vi kände så vi kom inte så långt mellan stoppen, haha. Angelica följde med oss ett tag och sen kom CURRY-Karin. Hon och jag gick och åt/fikade på Linnéas och bara hade det mysigt tills hon skulle på teorilektion, så då letade ja upp mor och bror som också var i Kungsbacka.

Åkte bort till 1999it för att kolla upp lite om en ny dator till mig, min laptop är ju totaldöd, har en annan laptop som är kass nu, så funderar på en stationär som man kan LITA PÅ. (därför jag knappt har några egna bilder att ladda upp)

På kvällen kom Amanda hem till mig, blir alltid lika varm och glad av att träffa den tjejen! Vi smidde lite planer inför nästa vecka, så vi ses snart igen ;)



nä men JÄTTE kanske

Som Madde skrev häromdagen så har jag ÄNTLIGEN TAGIT KÖRKORT! Det bästa som finns, älskar det verkligen!
Hämtade ut mitt körkort på posten i torsdags, överlycklig såklart!
Killen i kassan kollar på körkortet för att se så att det är jag, tittar på bilden och säger:
men, ska man inte se LITE glad ut när man tagit körkort?

tack för den, haha! Så nu ska jag (förhoppningsvis) släpa runt på ett körkort med en förvirrad/nervös/rädd Emelie på i tio år, scooooooore! -.- Skit samma känner jag, NU HAR JAG DET!


lösningen på dagens problem: the break-up

FY, vad det är kallt hemma hos mig! Mitt rum med det stora fönstret blir dessutom värst i hela huset, sitter fullt påpälsad i min säng men inte hjälper det!

Lösningen på det? Tänkte faktiskt sätta på en film och krypa ner under mina dubbla täcken med mysbyxor och duntofflor för att det ska kännas lite bättre. Men så har jag det stora problemet kvar. Vilken film?
Det är lika svårt varje gång! Sätter på tvn och bläddrar igenom alla kanaler utan att hitta något värt att se på. Jag menar, varför ens ha alla jäkla filmkanaler om det inte finns något att se?!
Filmutbudet här hemma har jag redan avverkat, flera gånger om, så där finns inte heller något som lockar...
Vilka problem jag har va?! Herregud vad fjantig jag är, det finns betydligt värre saker att bekymra sig över än vilken film jag ska se?


När jag tänker efter, så hittade jag faktiskt en film jag inte sett när jag städade sist (det är sant, mitt rum är städat!...med mammas hjälp), så det får nog bli den. The break-up. Är den inte bra, så kan man faktiskt stänga av. Bra va?


all you need is love

Jag älskar jul, trots att det är 10-15 minus konstant, så är det extra mysigt, varmt på något sätt. Oavsett om det är av mamma och pappa, en gammal eller ny vän, min pojkvän, eller min katt, så är det skönt att höra att man är omtyckt, älskad, behövd.
Och tro på det.

 


Dan före dan före doppardan!

Ligger i min säng och känner mig lite sjuk såhär två dagar innan julafton :( Det känns sådär. Tog en chansning och var och tränade förut i alla fall, märker imon vad för effekt det hade, hoppas positivt! Har idag slått in nästan alla julklapparna med Toffa, vart på Kungs och äntligen handlat nyårsklänning, käkat familjepizza med Toff och Viktor... Sen inte mer än träning, och lite tv med la famillia. Ska nog lägga mig snart.

En viktig sak bara: EMELIE OLSON TOG KÖRKORT IGÅÅÅR :D Stoooort grattis älsk!

mitt hjärta blöder, åtminstone varmt

Fick en riktigt fin start på en annars så tråkig morgon, pluggar europakunskap så att mitt hjärta blöder, bara längtar tills den kursen är slut så jag kan gömma allt jag hört där i ett hål längst bak i hjärnan.
MEN SNART, SNAAAART ÄR DET LOV

I alla fall, jag överlever verkligen med att en lördag gå upp klockan halv åtta för att plugga, när jag hittar ett sms från min fina pojkvän som han skickat för att jag skulle få det när jag vaknade. (HAHAHA nu är jag pluggskadad, tryckte precis på ctrl + s för att spara mitt blogginlägg? illa!) Det slog till och med lock för öronen när jag läste, är det bara jag eller kan det bli så ibland när man blir mysglad?
Oavsett, den killen vet hur han ska värma mitt lilla hjärta.


Imagism, någon?

Nu äntligen kom jag ihåg att blogga! Det är nämligen snledningen till att inläggen varit så glesa från min sida; att jag helt enkelt har glömt.. Men jodå, nu kom jag ihåg!

Det kanske varit bra för min egen skull dock, med tanke på att vi har haft och har vääärldens längsta läx-lista just nu. Renée sa att hon hade 6 skolgrejer att göra på lovet - det har säkert jag med, plus att jag har 4 examinationer nu innan jullovet börjar.

Jag och Mellie ska bland annat ha en mycket spännande svenskaredovisning imorgon om imagismen tillsammans! Någon som vet vad det är? Nej, men det gör vi nu ser ni! Fråga gärna om ni är intresserade - men gör det fort, för efter imorgon tar det nog inte lång tid innan vi glömt av allt igen..


ger inte upp hoppet

Min älskade dator har gått in i någon slags koma, IGEN. Jag blir så trött, jag har filosofiuppsatsen på den, det finns ingen garanti kvar, det är snordyrt att laga den, och jag vill inte önska mig en ny, vill inte ge upp hoppet, envisas med att älska denna!

Så frrrruktansvärt mycket mer plugg nu innan lovet än jag hade väntat mig tillsammans massa körteori och körlektioner, halvårsdag (BÄSTABÄSTABÄSTA♥) och julklappsshopping, så finns det inte så mycket tid över till att leta upp en dator som faktiskt fungerar!

Snart kommer det efterlängtade lovet, och då jeeeeeeeeeeeeeeeeklar blire bättring och dagens dvärg-presentation! (HHHH) 


i miss greece


En helg som var upp och ner

Det har varit en galen helg! På många sätt, bra och dåliga. Nu tar vi ett steg i taget, njuter av det goda och sprider glädje. Det ska i alla fall jag försöka.


En av helgens goda stunder.. Glädje ska det va!

God natt världen!

be careful with the ones who love you


Klokt, glatt.... och lite sjukt!

Första dvärg-inlägget! Jag känner mig idag lite som tre stycken av Snövits dvärgar, nämligen Kloker, Glader och Prosit (hahaha, vilken sjuk idé att ha en dvärg-kategori, Mellie! :D). 

Sitter nu framför tv:n och tittar på gamla goa Förhäxad-avsnitt. Trots att jag i ungefär 1,5 år var sjukligt beroende av denna tv-serien, har jag fortfarande inte tröttnat. Jag kan alldeles för många repliker trots att det finns hela 8 säsonger! Men jag mår så bra av att titta på det, jag vet inte varför... Därför är jag glad. Sjuk är jag för att jag svettas och fryser i omgångar, känner mig inte helt 100 :/ Därför var det skönt att bara ha livskunskap i skolan och sltua tidigt idag! Klok är jag för att jag inte gör nåt vettigt. Jag måste skärpa mig och göra fler saker för att jag känner för det, och färre för att jag måste. Omvänt problem för många kanske, men så är det för mig!


Från avsnitt 1 från säsong 2, "Witch Trial"!
Gud, vilken nörd jag var (är?)!

RSS 2.0