Happy day!

Since this is a UNcutcutcutcut-blogg, så jag ju meddela att jag är väldigt LYCKLIG idag! :D Befriad från allt som har det minsta lilla negativa i sig! ;D Toffa har varit hemma hela dagen pga. hans operation igår, så han var på väldigt bra humör när jag kom hem! Underbart! Och just nu vräker i mig godis eftersom jag och Toffis har lovat att inte käka nåt onyttigt på hela april, och den som förlorar, ska ge den andra 40 kronor :O


På lördag bär det av till London med mina tre små Spirit-favvisar! ;) Det ska bli shopping, shopping, musikal, restaurangbesök (?), shopping och mycket goa skratt och minnen! Kanske inte det jag är mest pepp på just nu i och för sig, men vafan? Jag är ju dum i huvudet ibland, haha! Nu blire nog lite plugg ändå, så ha en trevlig kväll people!


LOVE ♥


humuhumunukunukuapua'a, HAH försök uttala det om du kan!

Meeeen herregud! Här trodde jag att Madde varit lite aktiv och knuffat ner mitt deppinlägg lite, men icke sa nicke! Så får väl göra ett försök att visa att vi inte längr cutcutcutAR utan uncutuncutuncutAR oss i denna bloggen :))))


Detta är en av de sjukaste låtar som finns, men ändåååå älskar jag hela skiten, speciellt blubb-blubb-blubbet i mitten XD

Nu ska jag ta sikte på MadeleineSuperklen, PUSS!


ibland saknar jag mitt liv

Sökes:
TRYGGHET
lugn
sol

Bortskänkes:
ovisshet

oro

tankar

gråa moln


juste!

vi var ju i Wismar nån dag också! Kommer inte ihåg hur eller när bara.. det kanske var då vi var i himlen och snurrade ;) haha


DISCO POGO DINGALINGALING

Jao, hemkommen från Tyskland och Youth Parliament 2010. Träffade "min tysk" Helena och vi höll igång hela dagarna långa! I måndags hade de invigning för veckan i skolans gympasal med orkester och grejer.. Sedan jobbade i vi i våra working groups, för att sedan dra iväg till Spieloase för att spela bowling, parta lite och umgås! Tisdag: gå upp 06.00 igen för att hinna med bussen 07.15 -.- Till skolan för att SLITA med grupparbeterna igen ;) seeen var det Rostock somn gällde: båttur i solen, snurra runt och bli yr över staden i solnedgången, skratta och käka god mat. På kvällen gick vi till spieloase igen och hängde ;) nästa kväll var det party hos Eike! Roligaste kvällen, lätt! På torsdag åkte vi till Schwerin och åt glass i solen, fick guidad tur i staden och i ett slott och kollade i lite affärer, på kvällen var det avslutningsbuffet på skolan, sen drog vi till hängstället igen och igår var det hemfärd.


wir sind aus Schweden


tschüss!


IFK GBG ♥ you, Phillip Morris

 


Förresten, i söndags var Carro, Niclas, Erik och jag och såg I ♥ you, Phillip Morris på Bergakungen.
Riktigt kul att träffas igen! Och jag tror att Niclas var rätt så nöjd att vi lyckades hamna på IFKs träning ett tag också.^^ 
Den var kul men svår att förstå ibland, faktiskt inte BARA för mig^^ Lätt värd! Fast, väljer man mellan Remember me som Madde och jag såg förra veckan och denna så ska man välja Remember me ;) Den är typ nya A walk to remember. ♥


QUEEN IT IS


Var på Tribute to Queen igår på Aranästeatern och hade inga förväntningar direkt, jag hängde med för att jag blev tillfrågad och vet att de har haft en del bra låtar. Det tackar jag för att jag gjorde, Jag har blivit frälst!
Så nu sitter jag här med min kära spotifylista som just uppdaterats med 31 queen-låtar som jag vill lyssna igenom, men min dator har blivit sjuk för den är just nu HUR SEG SOM HELST. Men skam den som ger sig, HEHE.

Nu ska jag ÄLSKA att det är studiedag idag och bara dega med min långsamma spotifylista och försöka plugga lite barnpsykologi innan jag möter upp
BAMBU-BFF i kungsbacka.


mission completed !

Madeleine (som ska till YP2010 todaaay) har startat dagen genom att kolla på en ytterst spännande, härlig, informatiiiiiv IKEA-film som hon fick av Henrik för 2 veckor sedan och råkat glömma bort, wupps! 

Emelie har startat dagen med att gå runt lite random i sitt lilla hus och sjunga DU ÄR SÅ SÖÖT MIN KÄRA LILLA PONNY så falskt hon kan för alla i familjen minst en gång. MINST :))))))) vaknade gjorde dom, mission completed!


bloggbilder ♥

HAHAHA alltså, ibland älskar jag min egen fantasi.
Jag kollar precis igenom bildmappen till bloggen på min dator och det är en härlig blandning av bilder jag inte riktigt förstår varför jag haft nytta av...


Tomas "BABE!" Dileva

"Once you lose weight, be sure to reward yourself. But not too much. It's not like you found a lost kitten or anything."

"Vad vore vardagen utan vaser."


Facebook-grupper talar sanning!


godis är gott :)

Idag har jag först gått crazy på isen med Team Spirit (som det var underbart att se igen efter en vecka:D), och sedan själv hemma. Hoppade runt som om jag var helt dum i huvudet till jättehög musik :D Mamma jobbar idag nämligen och pappa är i Värmland och hejar på Toffa som spelar en viktig cup. Men som jag höll på allså xD det var riiiiktig kul! Haha, trodde inte man kunde ha så kul själv! Men imorgon drar ju jag iväg till Tyskland med 9 andra från samhäll-internationell, så får ta vara på den tiden jag har för mig själv idag ;) haha!




ha en underbaaaar dag gott folk :D

Vet ni fresten?!

Jag och Mell var på BIO igårkväll och såg världens finaste film! Remember Me med Robert Pattinson!



Väldigt väldigt sevärd! :D

Madeleine ♥ Facebook-grupper



Haha, det är sååå roligt med grupper på facebook, finns så sjukt många klockrena!

Denna liksom xD:


Konstkarriär är vad jag ska satsa på!


PUSSA EN HAJ

Ibland undrar jag vad jag håller på med. Jag tycker inte riktigt om det hos mig som jag blivit, jag går emot mina egna små regler. Trots det, så trivs jag med det och det skrämmer mig lite.
Och jag har blivit en liten grubblare igen vilket alltid gör att jag inte hittar en bra balans, jag blir extrem åt det ena eller andra hållet... Inte deppig eller nåt, bara funderar mycket^^ Borde nog ta tag i det men samtidigt orkar jag inte lägga all den energin på just det, jag vill fortsätta som jag gör och ha KUL!

Jag får nog grubbla vidare innan jag bestämmer mig, KISS A SHARK!



början på det nya

Idag var det andra dagen på ett ca 5 månaders långt liv utan seriös konståkning.. även om det ju är tomt och så känns det faktiskt ganska bra! Jag har sysselsatt mig med läxor, tv och "fönstershopping på nätet" (kan man säga så? jag har i alla fall inte köpt något heheheh) denna eftermiddagen! hehe, rätt så händelselöst, men jääävligt skönt efter så många hektiska veckor! Hittade en fin klänning från nelly.com som jag vill ha :)

Anna Dress SEK 1199, Smirk - NELLY.COM


big love

Vi slutade åter igen på en nionde plats på VM, denna gången efter två verkligen grymmaaa åk, vi är sjukt nöjda! Men nu när VM är över är alltså även säsongen över. Det är slut. Det känns väldigt tomt även om både eftersäsongen och ett helt år till med Spirit är kvar för mig.. Men för 6 personer är det helt slut med Team Spirit för nu. Jenny, Matilda, Johanna, Josefina, Emma och Catte. Det blir inte samma utan dom. Inte samma lag. 



Vad ska jag göra av all tid jag kommer få över? Jag tror jag tar och börjar med att sätta på tvn faktiskt ;)


Junior World Challenge Cup

Sitter nu hemma och ska om en mindre än en halvtimme åka hemifrån för att ha den sista "seriösa" träningen denna säsongen.. Direkt efter träningen ska vi antagligen åka till Frölunda Borgs arena och lotta startordningen inför imorgon då det är säsongens sista tävling, VM! Herregud, va fort detta har gått, alldeles för fort! Men nu är vi här och vi ska ROCKA FETT (H)


Ooo Saya!

och kiss shark


denna veckan är FN är det ända vi tänker på...


Har kollat några klipp från gamla FN-rollspel, och titta vem som sitter där och blir pussad på av turkar i början? MADELEINE SUNDBOM!

Annars är dessa ärrätt så klockrena ;)

we do it our way

för det första måste jag säga att jag är vääldigt stolt över mig själv att jag gick upp och pratade inför hela församlingen idag på FN-rollspelet! :D men förutom det lilla infallet vi fick att göra det, så har dagen varit rätt så ... inte seriös:



hehe

Svante och emelie sitter i ett träd...

   och  ska nu gå och dela säng.
Vi önskar universum godnatt!


miss PAINT

När jag ändå håller på, här är en skön låt! 05:19 med Matt Wertz som är jättegammal men himla go :)

I'd want you to know
I'm holding loose
But ain't letting go.


Jag tror minsann att jag ska satsa på en karriär inom paint-målningar!


När jag var tio år

Tittar på en film just nu med en snorsnygg kille i som jag känner igen såå väl!
Ändå tog det 1 timme och 13 minuter innan jag kom på vad jag känner igen honom från!

Tyvärr va han inte  snygg som jag trodde ändå :( men ändå, Drew Fuller, och han var med i en tv-serie som Madde avgudade när vi var mindre. Jag tror nog hon har alla säsongerna hemma till och med;) av CHARMED/FÖRHÄXAD :) vi kollade jätteofta på det då, hihi. och OJ, vad länge vi känt varandra! I åtta år har vi varit vänner, och jag kommer nog aldrig glömma det första hon sa till mig^^ Eller, hon sa det inte ens själv, hon skickade Amanda att säga till mig att Madde tyckte att jag hade fina blå ögon. Och det var ju tydligen en lyckad raggningsreplik, för Madeleine and I, we are still going strong!

Värsta jag varit med om på LÄNGE!

Alltså, idag var jag på Kungsmässan och fikade med Natalie och Joakim, kom dit lycklig och lämnade i chock! Jag tror inte jag kan minnas när jag blev så rädd senast!
Det är svårt att förklara, men (för en gång skull;)) så lyckades Joakim smyga upp bakom mig för att "viska" något i mitt öra, vilket jag inte riiiiktigt var beredd på. Så jag blev så rädd att jag skrek till och började chock-fnittra... XD Jag kunde inte sluta, jag blev så rädd!
Joakim går därifrån (TACK för stödet XD) och jag vill inte sitta kvar där ensam längre, så reser mig upp för att gå till Natalie som står i kön. Hon har ju självklart hört mig, precis som alla andra -.- (så om någon var på kungsmässan 17.45 och hörde, då var det jag!) så hon flinade bara åt mig där jag stod och fnittra, tills hon ser att jag är påväg att börja gråta. Seriöst! HAHAHA snacka om hysterisk tjej, hur kan man bli så rädd?

PINSAMT, men nu efteråt är det lite kul ^^ Jag ska i alla fall hämnas, så nu ska jag sätta mig och smida lite planerrrr....



DET ÄR VM-VECKAN

Teamen börjar anlända till Göteborg och det närrrrmar sig årets Junior-VM i teamåkning! :D



Be there !


Just shoot me :D


GILLA

  • Gilla att jag solade UTE förut!
  • Gilla att Mellie ska GRILLA idag
  • Gilla att jag övningskörde på motorväg idag igen :D
  • Gilla att J-VM är nästa helg!
  • Gilla att jag ska ta fotbad nu
  • Gilla att jag inte har några läxor
  • Gilla mina TVÅ sovmorgonar denna helgen
  • ÄLSKA


somrigt!


pissssss, jag som var så sommarsugen...

... men nu får ni inte veta om mina planer längre!
Fan vad trött jag blir, hade skrivit ett långt inlägg, men vad händer? HELA INLÄGGET FÖRSVANN! Sjukt irriterande, så nu ska jag sura i min säng :)))))))))))


GONATT ! ω

Scandinavium!

Nu känner jag mig lite kass för att jag inte har skrivit här på ett tag. Hehe, hemkommen från en sponsoruppvisning i Scandinavium är jag nu i alla fall! Sitter och skriver detta och sneglar lite på franskaböckerna som jag borde öppna och läsa i för det är prov imon! Menmen... orkar inte :)

Haha, hela laget skrattade åt mig idag eftersom jag inte kom till träningen igår för att jag var utelåst från mitt hus (kunde inte få tag på mina skridskor), hade glömt nyckeln! Som tur var hade de konditionsträning och det är inget man vill vara med på ändå ;)
Fast jag är inte ensam om att göra bort mig! Idag i Scandinavium säger Johanna sköönaste grejen när vi går förbi våra "största konkurrenters" omklädningsrum när vi var helt redo och påväg ut mot isen (dörren var öppen dessutom och de var där inne).

Någon: Jag är bajsnödig.
Johanna:
Jag har hört att man presterar bättre när man är bajsnödig!


Johanna lilla

Detta var alltså precis innan vi ska ut på isen... Självklart hör det andra laget det och skrattar hahahaha! :D Nog för att vi pratar om bajs ofta i vårat lag, men inte så att andra hör!

meningslösheten själv, min favorit!

HEJ ALLA TREVLIGA!

okej, jag orkade inte skriva mer, Scrubs går nu.

HEJDÅ ALLA TREVLIGA!

Jag kanske ska åka till den där klagomuren? ;)

Wellwelll... den här dagen har en viss Emelie nog fått höra ett och annat klagande från min sida... I'm sorry! Men jag har så löjligt mycket som jag MÅSTE vara på och MÅSTE göra tills då och då... Allt är obligatoriskt, det går inte att prioritera bort något, och det är inte lite grejer! Det är säkert olagligt att lägga så mycket press på en 17-årig tjej, men vafan? Jag har satt mig i sitsen själv, så jag får bara bita ihop och göra ALLT. Jag vill ju lyckas i skolan, jag vill vara en bra människa och jag vill åka konståkning. Så enkelt är det!

Btw, så gick SM sådär. Vi fick poängrekord i båda programmen i och för sig men vi kom tvåa som vanligt och jag föll igår i långa :( Bajs på det... men nu ska jag allt ta och göra det där personlighetstestet Mellie skrev om (varvat med glosövningar..)! Hadegötthajj!

RSS 2.0