Jag lär mig gitarr!

Sitter just nu med min Alexander på "andra sidan" headsetet!



Som vissa vet är han gitarrguden själv, och just nu lär han mig Green Days låt "When September Ends" :) Jag kan nästan allt nu, men mina klena små fingertoppar gör lite ont nu eftersom jag inte är van vid detta.. Haha! Därför tar jag en kort paus och bloggar lite. Och förresten, så stannade jag inte inne hela dagen igår ändå... Jag var ute både med pappa och Toffa, sedan åkte jag och hälsade på mina farföräldrar innan jag drog hem till Amanda på film- och pratkväll. Så det var inte så illa! Det har inte idag varit heller; träningen förut var riktigt go! Längtat efter lite fartfylld äkta teamåkning ;)



Stackars uteliggare

Här ska jag tillbringa dagen!


För såhär är det i Kungsbacka idag...

Dagens favoritoutfit!

DET ÄR SANT! Äntligen skall även denna bloggen börja med Dagens Outfit :))
Ikväll visar vi upp en färgsprakande och nytänkande outfit inför hösten, låt er inspireras!


Mixa härliga färger med härliga modeller, det är SÅ hösten 2010s härliga paroll!

Under ska det inte vara bart i dessa kyliga tider, tänk på att det inte kommer härliga, varma sommarvindar uppblåsande länge till!

Inför hösten laddar vi upp med ett par härligt funktionella yllevantar i grått, SÅ hösten 2010!

Detta matchas vackrast med ett mockaskärp i en härligt blå ton mot den vackra gula jackan. Skorna sätter en härlig touch på det hela!


Skapa kaos i trafiken - CHECK!

Sitter och diggar järnet (bokstavligt talat!) till Är du kär i mig ännu, Klas-Göran? hemma hos Madde samtidigt som vi käkar pizzatoast! FETT NÄJZZZ (H)

Idag har Madeleine och Emelie tagit racer-opeln till Sandö och badat, solat och SHITCHATTAT, så att säga (H)

På väg hem till Madde tog vi den kämpiga uppförsbacken i Vallda, vilket resulterade i T R A F I K K A O S, yeaaaah! Det gick inte så fort uppför (vi hade så tunga badkläder), så bilisten bakom oss blev smått jättestressad och inte jätteglad när vi tog upp hela vägen och digga till ALEX&MADDEskivorna (H)


För det otränade ögat ser detta ut som en vanlig bild, men för den med hökblick ser man att Emelie är fotograf, SPEGELBILD IN DA SOLGLAJJOR!

VI ARE VÄNTING PÅ LINDA NU, PÜSS
(H)(H)(H)(H) 

what a life !

Igår, efter 2 slappis- och tjockis-veckor, fick jag reda på att konståkningen började idag 08.00 på morgonen! Härligt! Så efter att Alexander hade åkte hem åkte jag i och för sig till Sofia lite, men sen gick jag och la mig rätt tidigt för att idag gå upp för ett 2 timmars ispass! Det var ju kul att träffa folk igen, även de nya, men jag hade en sån jävla kramp i fötterna! Och jag saknade Alexander, och jag har fortfarande inte helt bestämt hur det blir denna skridskosäsongen; om jag ska fortsätta eller inte. Så det var faktiskt lite jobbigt också..

Annars har det har varit en schtek och slapp dag även idag! Snackat med Veronica och med Alexander, kört Amanda till jobbet (hahaha), handlat mat med mina parents och solat och läst lite. Jag chillar på livet.



Och denna låten äger!


Dagens projekt: bildöverföring -.-

Varför väntar man alltid tills det är ett stort jävla dagsprojekt att ladda in bilder till datorn? Seriöst, jag har säkert suttit här en timme nu bara för att det är så många...


♥♥♥

Söta Amanda är hemma igen!

Har han klarat av min släkt, då klarar han allt

FÖRRESTEN! Innan jag går och lägger måste jag skryta lite, haha!

Igår hade vi våran årliga golftävling Familjefejden och (om den inte var det innan så) från och med igår så är det årets COOLASTE tävling, för jag vann! HAHA, mot hela tjocka släkten, vilken merit va...? ;) Nåja, jag är nöjd i alla fall^^

På kvällen blev det kräftskiva och en del blev runda om fötterna, men jag hoppas att min stackars pöjk slash caddie Joakim stod ut mitt bland kusiner och mostrar ändå ;)



alexander räddar kvällen, typ

Efter lååååååång tid apart fick jag äntligen träffa min älskade MadeleineSuperklen i onsdags! ♥ vi var ett gäng kompisar som träffades i onsala :)
Trots att många inte visste vart vi skulle hittade alla fram tillslut, man stoppades inte av glömda badkläder, alexander öppnade flaskorna med tänderna när vi glömt öppnaren, och med lite tur, envishet och hjälp av två fulla som fan så fick vi tillslut ihop några grillade marsmallows!

Alexander hade med sig en fet högtalare, plus gitarr, så stämningen var det INTE fel på ;) (y)







DÄREMOT, kom inte någon jefffla buss när vi skulle hem sen? Louise skulle hem och jobba natt så hon kom hem på 2 timmar när hon hade bråttom, Madde och Alex kom tillslut hem efter över tre timmar! Så jag är glad över de futtiga 20 minutrarna jag och joakim fick trrrraska hem till honom :))

Världens finaste Grekland med VÄRLDENS BÄSTA BFF !

Tänkte att jag kunde lägga upp lite bilder från Grekland, och kort kort om vad vi gjorde där :))
klicka för större bilder


SIROS


Här bodde vi på första ön, mitt ute på landet typ.
Det var innanför den öppna dörren som jag fick Pythagoras sats på ryggen, Erik däckade som den (flour)tablettnarkoman han är, där jag frös under filtar i 39 graders feber, vi filmade en mindre sexig musikvideo. Det var där vi väckte alla grannarna mitt i natten för att Emelie är osmidigast i världen, där värdarna Tony och Mary var gulligast i världen, det var här vi var hemma.

Pythagoras sats

SOLERO SHOTS♥

Efter ANDRA besöket på sjukhuset
gick emeliepemelie runt med världens bomullstuss fasttejpad på armen efter att dropp. Haha, jag var helt livrädd, grät som fasen när de på knackig engelska ville sticka en nål i mig? Fattade noll, men frisk blev jag!

Privatguidad tur, typ?
Ett av alla 350 kapell som fanns på ön :))


såå god efterrätt, smaskig semestermage ♥


SCHTEEEKAR-RÄKAN


SERIFOS ♥
HUR mysig ö som helst! Här bodde vi preciiis vid hamnen, satt och åt frulle med utsikt över stranden slash havet, ett stenkast till affärerna, bageriet, restaurangerna och strandbarerna.
Rena rama vandringen till finaste stranden, värmländska uttryck och skånska pinsamheter, körde moppe runt ön, dags för emelie att få dålig-förlorare-utbrott (kastade tärningar på eriks mamma...), total spindelskräck, svettiga smirnoff ice, besök hos bergshora och bad i soluppgången. Awesome



BAMBU-BFF i bambuskogen


Min BFF tycker inte om vågor... Dom får honom att känna sig utanför.

Saknat min pojkvän


stammisar chillar på livet


c00l_moppetjej_92!


söt ponke i rosa keeepa

ute och dräller

fejjan ♥♥♥

vi var dumma och fattade inte varför vi var de enda som satt åt detta hållet... Förren folk började skrika och vi vände oss om, fotbolls-VM på tvn 3 meter bakom oss x)

Morgondopp!

två töntar i badkarsduschen!


PAROS

c00la kidZ hänger på Paros

Räkan och jag såg Prince of Persia på utomhusbio, najS!

stenhårda öluffare posar the iron! (H)

DELOS

Kulturell turist föfän!

MYKONOS


RAFINA SLASH ATEN
Det tog 28 timmar för oss att komma hem till Sverige igen, eftersom att grekerna hade en VÄLDIGT passande strejk exakt samma dag som vi skulle åka hem... SÅDÄR kul att missa flygplan, bära feta ryggsäckar, sova på stengolv, vakna av blickar, leva på flygplansmat och bråka över lekregler med sin bff.



turist, javisst!

Vårt rum för natten, stengolv ♥


SJUUUUUKT VÄRD RESA! Något av det roligaste jag gjort :)) tackkkkk räkan min vän! och maria, för att hon inte åkte med så att jag fick istället ;) ♦

Jag älskar dig



Jag vet inte ens vad jag ska skriva. Jag har bara njutit de senaste 10 dagarna tillsammans med världens bästa pojke ♥

Du betyder allt.

10 juli







Okej okej...

Här kan vi snacka om tunt med inlägg! Kommer snart upp en massa bilder från lite allt möjligt, ska bara få tummen ur och koppla in kameran i datorn också :))



Priiiima fika, japp japp!

Alldeles snart ska jag och Mellie ta oss en mysig fika nere i Kungsbacka! Det regnar sådär äckligt idag, så stranden lockar inte.. Därför blire fik! :)) Ska bli spännande att bl.a. höra om allt som hände där nere i Grekland, hihi :D


Kanske blir det en lika smarrig glass som Lisa åt på Liseberg igår?


TITTUT



Fin liten bild på Elin och Mell igårkväll hos Angelica som hade fyllt 18!
Grattis i efterskott :)



TILLBAKS FRÅN GREKLAND MINA KÄRA SMÅ IGELKOTTAR :)))

GISSA VEM SOM ÄR HEMMA, EFTER EN 28 TIMMAR LÅNG HEMRESA? JO, MELLPELL IS BACK ON TRACK !♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Spanien i final!

Tro det eller ej, men jag har gått och blivit fotbollsintresserad!
Kollade på matchen Spanien - Tyskland igårkväll, och Spanien vann! Gött :D





Today is the day

Dagen med stort D! Det är idag. Vet inte vilken tid ännu, men idag kommer Mellie finnas inom ett avstånd på ca. en mil igen. Det känns bra :)





Något annat som känns bra just nu är att jag är PIGG trots att jag gick upp halv sju imorse och hade körlektion! Och att jag var ute och sprang när jag kom hem, och att jag faktiskt känner mig rätt säker på körningen nu för tiden ;) Kunde inte varit mer passande... haha! 

Och förutom all denna häärlighet som jag upplever i detta ögonblick så ska jag dessutom med min vän Louise kolla på Eclipse ikväll på bio! Zpännandä :)))


meeellliie!

Nej, nu är det inte kul längre....



saknar dig så himlans mycket nu va ♥


this is it!

Sommarlovet; this is it! Det är såhär det ska vara alltså :D



Igår var jag och Amanda på äventyr i Fjärås... Såg återvändsgränd-skylten men gick dit ändå, fick gå tillbaka, gick på en 70-väg i gassande sol i typ en timme innan vi kom fram till sjön och tillslut fick vårt välförtjänta bad ;) På kvällen åkte jag in till Göteborg med några konståkningsflickor och gick in på först Svea och sen Nivå där vi dansade tills vi var helt slut, somnade nästan på tåget hem inatt och imorse ringde klockan 11, och så drog jag med Amanda till Åsa-stranden som var proppad med folk. Proppad är det enda rätta ordet att använda alltså, haha! Men det var skönt med sol och bad, och ikväll blir det grill och chill med familjen här hemma om inget annat spännande dyker upp ;)


RSS 2.0