TACK, 2009!

Nu ligger vi här, det är 58 härliga (ovärda) minuter kvar av 2009 och vi har käkat oss fulla på glass och choklad! (Okej okej, vi gick och hämtade chips å dricka med… VI VILL BLI TJOCKAAAA <3)

 Japp... Detta går ju framåt... nu är det 48 minuter kvar och vi ligger och skrattar, fjantar, smsar, käkar och känner oss värdefulla!


21 minuter kvar och detta går framåt (y) NU SKA VI UT, PUSS.


NEEEJ så kan vi ju inte avsluta året va!

Vi bangar vårat halvår långa (och dumma) löfte om att bada i havet första dagen på år 2010 efter att ha fått höra att folk är ute och åker skridskor på just havet... Och vi orkar faktiskt inte göra en egen vak, trots att det säkert räcker med att vi ställer oss och hoppar på isen efter allt vi ätit idag:) Vi har bestämt att flytta fram datumet en liiiiiten bit (jag vet, vi är löjligt seriösa :D) och kör på i februari istället! Eller kanske mars, eller april... Beror på när vi inte fegar ur ;D

Nu ska vi kila ut och hoppas på att avslutningen på år 2009, och faktiskt på hela detta decenniet, kan bli lyckat trots att det inte alls blivit som vi tänkt oss! See you next year :)


GOTT NYTT ÅR!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0